2777
2789

خیلی رفتارش بده بخاطر رفتارای قبلش باید شد افسردگی و ناراحتی اعصاب بگیرم خیلی کارا بی دلیل باهام کرد که نمیتونم ببخشمش 

هروقت براش چیزی میگیرم مث اشغال دستش میگیره چپ نگا میکنی پرتش میده ی گوشه انگار نه انگار تشکر که نمیکنه ایرادم میگیره هعی

۲هفته پیش براش لباس گرفتم ۱۴۰۰ پرتش داد با نوک انگشت گرفت دست 

بنظرتون براش روز مادر بگیرم

چرا همچین کاری میکنه 

شاید دوست نداره کادو بگیره 

براش شاخه گل بگیر

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه .مهرطلبی از مادرسمی فقط یه روان درهم شکسته برات باقی میذاره یه جعبه شکلات یا یه کوزه گل طبیعی بگیر بذار اونجا که دست خالی نباشی

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
چرا همچین کاری میکنه شاید دوست نداره کادو بگیره براش شاخه گل بگیر

گلم که براش میگیرم بازم پرت میده اخه خیلیم خوش سلیقه ام خودشم بهم همیشه میگه سلیقت خوبه اما وقتی براش چیزی میگیرم انگار آشغال دادم

تو این عصر جدید ، ما باید یاد بگیریم به رفتارها ری اکشن خودشونو بدیم فرقی نداره مارد باشه یا پدر، کسی که رفتارش اینجوری هست لیاقت هدیه نداره ، حالا من شاید یک طرفه به قاضی میرم و اون مادر هم شاید حرفی برای گفتن داره ، ولی درکل پدر و مادر بودن دلیل بر این نیست که هر کاری که میکنن درسته و کارشون بدون اشتباهه .

من باشم وقتی هدیه دادن بهم حس خوبی نده ، نمیگیرموای خوب مادرتون احتمالا از یه موضوع روانی دارن رنج ...

مشکل روانی که داره وگرنه با دختر خودش اینجوری رفتار نمیکرد کارایی که این بامن کرد دشمنم نکرد باعث شد چند بار خودکشی کنم

گلم که براش میگیرم بازم پرت میده اخه خیلیم خوش سلیقه ام خودشم بهم همیشه میگه سلیقت خوبه اما وقتی برا ...

خب عزیزم براش چیزی نخر این دفعه تا متوجه بشه که از دستش ناراحتی 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................