2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوست دارم تخت باشه اصلا خوشم نمیاد

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

تخت خیلی شیک و اصیله از باسن گلابی و حجم دار بدم میاد شبیه دافای سطحی ندیدی واسه ملکه ها تخته

این حرفتون جدید بود ...فقط نمیدونم چرا از هر ده تا تاپیک ۸تاش ران و باسن بزرگ میخوان ...والا من ران و باسنم بزرگه خیلی هم دوسشون دارم بشدت فرم خاصی بهم نیده به خصوص برای لباس بلند ....دافای سطحی چیه؟؟؟یکم طرز حرف زدن چیز خوبیه عزیزم ...

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

میگن ورزشهایی هست که تاثیر داره البته بعد ازدواج هم یه کم فرق میکنه

اره ولی تنبل شدم

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

این حرفتون جدید بود ...فقط نمیدونم چرا از هر ده تا تاپیک ۸تاش ران و باسن بزرگ میخوان ...والا من ران ...

وا عزیزم تعجب میکنم ناراحت شدی کاش منم اندامم شبیه شما بود همه بهم میگفتن داف سطحی ن اینکه بااون بالا تنه گردم وقتی میدوام شوهرم بهم بگه بامزه😐گربه دستش بگوشت نمیرسه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
من از اول باسنو داشتم ولی شکم بعدا اومد

خوب از کجا اومد از ژن میاد گلم 

من ۸۰ کیلوام 

باسنم رو ب تختی هست در عوض بااینکه زایمان کردم شکمم هم تقریبا صاف عمه هامم اینجورح سنگین وزنن شکم ندارن 

اما همهههه خاله هام مامانم با ۶۰ کیلو وزن شکمشون دیده میشه برامدگیش چون تیزه ژنشون اینجوره 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید