2777
2789
عنوان

چراباید شمارم توگوشی خواهرشوهرم سیوباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 43 پست

مگه جنگ ک بخواد بکشت وا بدش بیادتاوقتی مزاحمت نشده کاری بهت تداره مشکلش چی فردا روزگار مریضی پیش اومد گوشی گم شد شماره کسی باشه ببخشید دشمن هم ک نیستید گار بدی گرفتی اسی🤭🤣

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه جنگ ک بخواد بکشت وا بدش بیادتاوقتی مزاحمت نشده کاری بهت تداره مشکلش چی فردا روزگار مریضی پیش اوم ...

شما که نمیدونی از دشمن هم دشمن ترشد باهام درحدی که به خونم تشنه اس

خواهرشوهری که دنبال طلاقم بود دشمن نیست؟خواهرشوهری که کلی حرف و توهین نثارم کرد

وقتی فهمید برگشتم دیونه شد پس دشمن دیگه چطوریه؟

تو با این دیدگاه ببین که گفته شاید زمانی لازم شد بهش زنگ زدم یا بهم زنگ زد

خودم به شخصه شماره کسایی دارم از اول سال تا اخر سال زنگ نمیزنم بهشون

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

شاید ی بار سیم کارتش گذاشته تو گوشی خاهرت ک شما رو سیو داشته ، برای همین جز مخاطبین شوهر اونم میادبع ...

چی میگی شما کدوم گیر و دعوایی برام سوال شده بود و تعجب کرده بودم اومدم پرسیدم

چون مثلا شخصیت من طوریه وقتی با طرفم کلی بحث و دعوا و توهین داشته باشم 

نمیام دیگه شمارشو سیو داشته باشم دیگه کلا ازهمه چی حذفش میکنم

شما که نمیدونی از دشمن هم دشمن ترشد باهام درحدی که به خونم تشنه اسخواهرشوهری که دنبال طلاقم بود دشمن ...

این حرفا گذشته ک گذشته اینده ببین بازم میگم دشمن نیستین ک اسی ببین توشوهرت عاقل و بالغین و تصمیم گیرنده تویی شوهرت ن من خواهرشوهرت گولوم🫠پس سعی بی اهمیت باشی ببیت چقدر حرص خورده ک شمارت هنوز سیو پس بیخیال

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
تو با این دیدگاه ببین که گفته شاید زمانی لازم شد بهش زنگ زدم یا بهم زنگ زدخودم به شخصه شماره کسایی د ...

مگه زنگ زدنی بینمون مونده بعد اون همه فحش و فحش کشی و دعوا و جنگ

چی بگم 

براش بی اهمیتیاگه اهمیت داشتی بلاکت میکرد اون انقدر نگاه اکانتت نکرده و مهم نیست براش که حتی یادش رف ...

بی اهمیتم؟خودشو جر واجر کرد که مبادا برگردم به شوهرم

شب و روز بحث من رو زبونش بود که پیش بقیه تخریبم کنه

کاش بی اهمیت بودم براش تامنم این قدر ازش زخم نخورم