2777
2789
ممنون دورت بگردم♥️یعنی هنوز تست نزدی؟نمیدونی بارداری یا نه؟

ن مبترسم منفی باشه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
ن مبترسم منفی باشه

وای چه دلی داری دختر

من بیبی چکای شهرمونو سر این سه بارداریم تموم کردم😂😂

۹ روزه عقب انداختی یعنی حدودا ۶ هفته بارداری یعنی یه چند روز دیگه صدای قلب نینیتم میشنوی 

لطفا دلهره رو بذار کنار همین امروز یه تست بزن ان شالله واسه دختر خوشگلت یه داداش یا آبجی تو راهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه دلی داری دخترمن بیبی چکای شهرمونو سر این سه بارداریم تموم کردم😂😂۹ روزه عقب انداختی یعنی حدو ...

فدات شم سر دختررم ۱۰روز بعد بی بی زدم اون موقعه وحشتناک ترشح داشتم ولی الان فقط سینم یکم حساس شده دیشب بالای لنگم تیر میکشید البته هین الانم تو جام یذره تکون میخورم درد میکنه ..یهو تو این چن روزم زیر دلم درد میکنه خیلی ن و باز درد میکنه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
منم لگنم تیر میکشید سر پسرم و این دخترم گلم بنظر من که علایمت به بارداری میخوره

خدا کنه ..انگار اولین بارداریمه خیلی ذوقشو دارم بی بی بزنم مثبت شه

تو رو خدا نکن به خدا وقتی بیاد خودش سهم و روزی خودش را میاره همه چیز براتون جور میشهمنم نمیخواستم و ...

سخته خیلی سخته اما نمیشه ،خودم به شدت کم خونم،پضعیت مالی خوب نیست آخر ماه تو خرجمون میمونیم،هیچکس ندارم سزاریت هستم و از زایمان قبلی داغونم هنوز بعد سه سال به هام باز چجوری نگه دارم دوروز فهمیدم دارن گریه میکنم چیکار کنم کاش یکی درک کنه

تو رو خدا نکن به خدا وقتی بیاد خودش سهم و روزی خودش را میاره همه چیز براتون جور میشهمنم نمیخواستم و ...

سخته خیلی سخته اما نمیشه ،خودم به شدت کم خونم،پضعیت مالی خوب نیست آخر ماه تو خرجمون میمونیم،هیچکس ندارم سزاریت هستم و از زایمان قبلی داغونم هنوز بعد سه سال به هام باز چجوری نگه دارم دوروز فهمیدم دارن گریه میکنم چیکار کنم کاش یکی درک کنه

کاش شما بدونید کسی رود قضاوت نکنید ،دستگاه داشتم زخم گرفتم مجبور شدم بردارم با هزار تا سختی و چند ما ...

اصلا چیزی نریخته کان.دوم و قرص هم قحطیه نیست

وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز مچمو نگرفتن🫥

سخته خیلی سخته اما نمیشه ،خودم به شدت کم خونم،پضعیت مالی خوب نیست آخر ماه تو خرجمون میمونیم،هیچکس ند ...

وَلَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلَاقٍ نَحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِيَّاكُمْ إِنَّ قَتْلَهُمْ كَانَ خِطْئًا كَبِيرًا ﴿۳۱﴾
 فرزندانتان را از بیم تنگدستی نکشید؛ ما به آنان و شما روزی می دهیم، یقیناً کشتن آنان گناهی بزرگ است.

اصلا چیزی نریخته کان.دوم و قرص هم قحطیه نیست

لطفاً شما از تاپیک برید بیرون ،نمک رو زخم کسی هنر نیست انشالله که خودتون هم همچین مشکلی براتون پیش بیاد و حال آدم درک کنید 

لطفاً شما از تاپیک برید بیرون ،نمک رو زخم کسی هنر نیست انشالله که خودتون هم همچین مشکلی براتون پیش ب ...

اتفاقا همچنین مشکلی دارم😄برای همون نصیحتت کردم مطمئن باش من هیچ دشمنی با شما ندارم

وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز مچمو نگرفتن🫥