2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به زندگی پس از مرگ اعتقاد داری؟ توی یکی از برنامه های زندگی پس از زندگی یه مردی بود ی تصادف کرده بود، میگفت وقتی اون دنیا رو دیدم ی نور درخشانی دیدم که خیلی قشنگ بوده اما حق نزدیک شدن بهش رو نداشتم تا میخواستم نزدیکش شم ازم دور تر میشده، تا اینکه میفهمه این همون اولین بچشه ک بخاطر شرایط مالی با زنش تصمیم گرفتن سقطش کنن

تجربه سقط بارداری پوچ رو داشتم حتی همون ساک خالی برام عزیز بود...و وقتی دفعش کردم کلی زار زدمبعد شما ...

عزیزم میشه از علایمت  چن وقت عقب انداختی چجوری فهمیدی پوچه بگی

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

فقط بشین فکر کن ببین شرایط بزرگ کردنش رو داری یانه در آینده میتونی خواسته هاشو برآورده کنی یانه ؟ در اینده نتونی تامینش کنی گناهش بیشتره حتی خودش میگه چرا منو به این دنیا اوردی

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
عزیزم میشه از علایمت چن وقت عقب انداختی چجوری فهمیدی پوچه بگی

عزیزم تو هفت هفته رفتم سونو برگشت گفت رشد ساک تا پنج هفته و چهار روز بوده و دفرمه شده جنین و کیسه زرد هم نیس و منتظر سقط باش 

ولی من کلی تو دلم حرف به دکتر سونوگرافی گفتم که کار بلد نیس و ناشیه و ...

در حالیکه دست به زیر شکمم میزدم سرد سرد بود هیچ سفتی نبود قشنگ مشخص بود که پوچه اما نمیخواستم باور کنم رفتم دکتر اونم همین نظر رو داشت و گفت که قرص سقط باید بخورم تا دفع بشه ساک خالی من باز باورم نشد و قرص نخوردم نگهش داشتم به امید اینکه جنینم دیده بشه ولی تو هفته ۱۲ یعنی سه ماهگی با خونریزی شدید رفتم بیمارستان با قرص دفعش کردم 

عزیزم تو هفت هفته رفتم سونو برگشت گفت رشد ساک تا پنج هفته و چهار روز بوده و دفرمه شده جنین و کیسه زر ...

متاسفم ....چن وقت بعد از تاخیر متوجه این بارداریت شدی علایمت چی بود

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
متاسفم ....چن وقت بعد از تاخیر متوجه این بارداریت شدی علایمت چی بود

من چون خودم اقدام کرده بودم از ده روز قبل موعودم هر روز تست زدم عزیزم در این حد ذوق داشتم 

دوسه روز قبل موعودم دیگه هاله قوی انداخت بیبی چکم ...

متاسفانه هیچ علایمی برام نموند سینه هام که سفت شده بودن یهو شل شدن درست مثل قبل بارداری 

نه حالت تهوع داشتم نه هیچ علایم دیگه ای در حالیکه وقتی قلب نینی تشکیل میشه یعنی ۷-۸ هفته خانوم باردار دچار حالت تهوع میشه

من چون خودم اقدام کرده بودم از ده روز قبل موعودم هر روز تست زدم عزیزم در این حد ذوق داشتم دوسه روز ق ...

مرسی از جواب دادنت  ببخشید ک انقد سوال پرسیدم ایشالا خداجاشو برات سبز کنه ی نینی تپل بغلت بگیری