2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله همه کارشو همسرم انجام داده بود

عه چرا ما کاری نکردیم ...پدرم سال 401 فوت شده هیچ اقدامی بابت سهام عدالتش نکردیم😮‍💨

خبر نداشتیم اصلا

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
عه چرا ما کاری نکردیم ...پدرم سال 401 فوت شده هیچ اقدامی بابت سهام عدالتش نکردیم😮‍💨خبر نداشتیم اصل ...

عزیزم من خودم مادرم سهام عدالت داشت فوت شده 

هیچ کدام کاری نکردیم 

داداشام که براشون این مبلغ مهم نیس هر چی باغ و دشت بود بالا کشیدن یه کوزه آب هم روش

عه چرا ما کاری نکردیم ...پدرم سال 401 فوت شده هیچ اقدامی بابت سهام عدالتش نکردیم😮‍💨خبر نداشتیم اصل ...

مادر منم ۱۴۰۰ فوت کرده . من تاریخشو میدونستم پارسال نرفتم چون ماه رمضون بود بعدش که رفتم گفت دیگه نمیشه فقط همون یه روز بوده . ولی برای پدربزرگم رفتیم و انجام دادیم قبلش 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم من خودم مادرم سهام عدالت داشت فوت شده هیچ کدام کاری نکردیم داداشام که براشون این مبلغ مهم نیس ...

چرا اخه حق شمارو ندادن یعنی😔😔😔

مادر منم ۱۴۰۰ فوت کرده . من تاریخشو میدونستم پارسال نرفتم چون ماه رمضون بود بعدش که رفتم گفت دیگه نم ...

منم نمیدونستم چیزی اصلا...

بماند برا اون دنیا دیگه. مظلومتر از ما خواهرا فکر نکنم کسی باشه.

وضع خودتون چطوره؟اگر خوب باشه یکم راحت تر میشه تحمل کرد ظلم آقا داداشاتونو😔😔😔

وضع خودتون چطوره؟اگر خوب باشه یکم راحت تر میشه تحمل کرد ظلم آقا داداشاتونو😔😔😔

خدارو صد هزار مرتبه شکرراضیم از زندگیم. اما همسرم هر چی داره از تلاش و زحمت خودش بوده 

والا خانواده خودش از لحاظ اقتصادی جالب نیست

بله

سود سهام ربطی به دختر یا پسر بودن نداره 

اکه خود سهام پدر خدا بیامرزتون رو بفروشین اون دو تا پسر میبره یکی دختر

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.