بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
قضاوتی نبود ولی چون خودم چادری بودم تهدلم این بود که من این کارو نمیکنم اینو بعدا که فکر کردم فهمی ...
شاید خدا میخواسته حس اون خانم رو درک کنید
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ما نمیدونیم طرف تو چ شرایطی هست که این کارو میکنه.خودش میدونه خدای خودشبعدشم حرف دیگران زندگیتو نابو ...
بهترین کاره
کلا از دید من ادمی بالغ شده که بتونه جلو زبونشو بگیره
دقیقا
نه از قضاوت نمیترسم، چون هر چی در باره هر کی میگم اغلب درسته.مثلا طرف یه منحرفه، یه هرزس. خب اگر بگ ...
چرا اصلا باید بگیم
اره خیلی موردا بوده که حتی فقط تو دلم قضاوت کردم بعد سرم اومده.
🤦🏻♀️
یه کشور پیشرفته ای هست اسم نمیبرم، مثلا طرف به اشتباه میکنه عین گاو پیشونی سفید میشه. که اصلا از نظر ما خیلی وقتا عجیبه.
اینجوری جامعه سالم تحویل میگیرن، اینجوری خوب زندگی میکنن.
الان گاهی انقدر هرزه ها رو بعضی مردم آدم حساب میکنن که مثل مار میخزن میرن تو زندگی زن های متاهل، تو رابطه های عاشقانه دیگه و ... ذهن نوجوان ها رو تخت تاثیر قرار میدن، فکر میکنن جامعه باید شبیه اونا باشه و ... آخرشم میگن قضاوت نکنیم!
عزیزم بچه مگه میفهمه قضاوت چیه مشکل شما مربوط به خودتونه اینا توجیه ذهنتونه توجه نکن
کائنات به سن آدم نگاه نمیکنه ،از روزی که خوب و بد بفهمی اثر قضاوت شروع میشه
من اون موقع نمیگفتم فلانی چه آدم بدیه
همین قدر که مثلا به عمه ام فکر میکردم و دلم میسوخت تاثیر خودش میزاشت
طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐ خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است
کائنات به سن آدم نگاه نمیکنه ،از روزی که خوب و بد بفهمی اثر قضاوت شروع میشه من اون موقع نمیگفتم فلان ...
عجب
سخت نمی گیرید؟