2777
2789
عنوان

بچه ها الگنو خیلی زنونس ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 39 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه رنگ النگو کارتیه بخیر

هم شیکه

هم سنگین

هم باز و بسته میشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
هر کاری دلت میخاد انجام بده و واسه دل خودت زندگی کن. همیشه یه مشت ایرادگیر هستن از همه چی ایراد بگیر ...

دقیقا ،منم النگو دارم انداختم دستم رفتم سرکار همکارم تامیتونست خندید دیگ منم درش آوردم گفت النگو واسه پیرزناس

کاری به اومدن ونیومدنش ندارم،اگر جنبه سرمایه گذاری داره،طلا شکسته بخر،اگرم جنبه زینتی داره،اصلا سمت النگو نرو،امنیت خودت به خطر میندازی،تو جامعه ای که فقر موج میزنه واتباع پابرهنه فراوون،انداختن طلایی که دیده بشه،اشتباهه

من دوس دارم النگو 

ـدر حد دوتا سه تاش تو دست قشتگه

اکه کسی نمیخرید اینهمه ویترین طلا فروشیا پر از النگو نبود🥺🥺

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
دقیقا ،منم النگو دارم انداختم دستم رفتم سرکار همکارم تامیتونست خندید دیگ منم درش آوردم گفت النگو واس ...

در نمیاوردی که بفهمه نظرش واست ارزشی نداره

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

منم به خاطر همین طرز فکر مسخره ایی که تو جامعه درست کردن رفتم دستبند 13 گرمی خریدم و از رو دستم باز شد متاسفانه و گم شد. هر چی راحتی بخر. اگه برا مدام پوشیدن می خوای النگو بهتره یا دستبندی بخر که بشه قفلش رو دوخت

من دوس دارم النگو ـدر حد دوتا سه تاش تو دست قشتگهاکه کسی نمیخرید اینهمه ویترین طلا فروشیا پر از النگ ...

اونایی که میگن خزه پول خرید یه گرمشم ندارن

منم به خاطر همین طرز فکر مسخره ایی که تو جامعه درست کردن رفتم دستبند 13 گرمی خریدم و از رو دستم باز ...

دستبند باید قفلش عوض کرد وقفل طوطی اتداخت،قفلا نعمولی فنرا ضعیفی دارن وباز میشن

اونایی که میگن خزه پول خرید یه گرمشم ندارن

اره واقعا در حد دو سه تا دونش اصلا خز نیس ــ

یه بلاگر هست هانیه هاشمی اهوازی ـاز اون پولداری اهواز ـچه خونه زندگی انوقت پنج شیش تا النگو  پهن دستشه تازه مینا کاری شده ـ

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
دستبند باید قفلش عوض کرد وقفل طوطی اتداخت،قفلا نعمولی فنرا ضعیفی دارن وباز میشن

برا من از این قفل ها بود که می رفتن کشویی داخل هم.  روز تولد همسرم گمش کردم. همیشه یادمه. سال 98 بود. هنوز فکرم درگیرشه بخدا

اره واقعا در حد دو سه تا دونش اصلا خز نیس ــیه بلاگر هست هانیه هاشمی اهوازی ـاز اون پولداری اهواز ـچ ...

چون واسه دل خودش زندگی میکنه نه واسه حرف بقیه