2777
2789

ینی بچه هامون نباید ی روز بدن سالم داشته باشن تو این پاییز و زمستون؟

دخترم بعد از دو هفته مریضی ،و کلی دارو ک خورده دیروز بدک نبود .باز امشب انگار برگشته ب روز اول . اصلن این بشر نمیتونه از بینی نفس بکشه همش تو خواب داره عذاب میکشه .

چقدر اخه دارو بخورن چقدر اسپری بزنیم تو بینیشون .

چرا چرا چرا ؟

قبلنا سرما میخوردیم با ی دیفن خوردن با یه قرص سرما خوردگی سرکوب میشد الان کوچیک و بزرگ‌ سرما بخوریم دیگه زورمون نمیرسه بش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهم خانوادگی گرفتیم دیروز پسرم خوب شده بود امروز بیدارشده با گلو درد شدید و سرفه ،هرکدوم از ی طرف سرفه و دلپیچه و...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

آره والله 

شوهر من سرفه شدید آره 

اصلا درس نمیشه

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚ۪۪۪۫ـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

خدا از باعث و بانیش نگذره. بخدا همش استرس آنفلانزا داریم. قبلا ویروسا طبیعی بود انقدر اذیت نمی کردن. از بعد کرونا که معلوم نشد چطوره ویروس رو تکثیر کردن و انداختن به جون مردم اوضاع اینجوری شد

آبجوش عسل و لیمو بهش بده دماغاشم با آب نمک قرقره بده

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

وقتی دارو زیاد میدی بدن نسبت به اون دارو مقاوم میشه

با دم کرده ها درمان کن

عسل و شیر گرم

من چند ساله اصلا دارو نمیدم به بچه هام

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

وای منم همینجوری بودم

دوشب نخوابیدم اصلا

چون تا سرمو مبذاشتم رو بالشت نفسم میرفت

فقط باید زمان بگذره هیچ چاره ای نداره

البته میتونی ویکس بمالی براشون و بخور بدی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
دقیقا منم الان دارم از سرفه خفه میشم

رفتی دکتر ؟

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️