2777
2789

کسخلن

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا همونایی هستن که همیشه میگن ، همه به ما میگن مغرور ولی نیستیم 

منم تو خیابون خودمو میگیرم ک کسی سمتم نیاد واسه مزاحمت و اینا 

اما در اصل نه مغرورم نه خودمو میگیرم 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

چیکار کنن خب میخای مثل دیوونه ها احوال پرسی کنن

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
یعنی چی؟

Nothing 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

برای شما نیست

برای مرداش

که به خودشون اجازه ی مزاحمت ندن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

آقایون اینطور نیستن.

بعد هم تو هر چی باشی، تو خیابون راه برو یه چیزی به لباست چسبیده باشه، اونوقت بیا اینجا تاپیکت رو بروز کن. وگرنه که حرف خاصی نزدی

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

دقیقا منم همین جوری ام مخصوصا چشم ابروم شبیه این مغرورهاست در واقعیت اینجمری نیستم اصلا اینقدر مهربون و شوخم 

بارها دوستام بهم گفتن ما اولین بار ک دیدیمت فکر میکردیم خیلی مغروری