2777
2789
عنوان

از جیب باباش یواشکی پول برمیداره و باباش معتاده دلم براش سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 34 پست
گفت بهش راهنمایی کنم من واقعا چیزیبه عقلم نرسیدمیگه بابام اخلاقش خوبه کتکمم نمیزنه خرجی هم میده.اما ...

حتما تازه اولای مصرفشه بزار یکم بگذره هم کنکش میزنه هم خرجی نمیده

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من و شوهرم کلا کارتامون خالیه،همش نقده😂

جدی؟ 

ما مدت هاست پول نقد نداریم فقط شوهرم تو مسیر سرکارش مسافر سوار میکنه پولشو میاره برای قلک پسرمون

من که حتی کارت هم ندارم همه جا با گوشی میزنم... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
جدی؟ ما مدت هاست پول نقد نداریم فقط شوهرم تو مسیر سرکارش مسافر سوار میکنه پولشو میاره برای قلک پسرمو ...

اره شوهرم با داداشش مغازه سوپرمارکت دارن.کارتا دست برادرشوهرمه چون خرید هم به عهده اونه.نقدیا مال ماست😁

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

[QUOTE=364927286]من بهش گفتم اگه بهت خرجی نمیده کارت واقعا اشتباس ولی اون گفت خرحی میده ماتن م برد به نظرت اشتباها 

خب مگه چقدر برمی‌داره؟

آخه هرچی پول تو جیب یه معتاد کمتر باشه بهتره  همه رو دود میکنه 

من بهش گفتم اگه بهت خرجی نمیده کارت واقعا اشتباس ولی اون گفت خرحی میده ماتن م برد به نظرت اشتباها به ...

مادرش کجاست

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
دزدیه دیگهداره توجیه میکنه

دقیقا.میخواستم بهش بگم باز دلم براش سوخت واقعا اتیش گرفت دلم اما با خودم گفتم شاید واقعا شرایظش سخته.میگفت با دوستام که میرم بیرون دوهزار تو جیبم نیست میگفت دلم برای بابام سوخت گوشیمو فروختم پول لازگ داشتیم الان 4 ساله گوشی نشد بخرم .یا اینکه خرجی میده خذایی زیادم میده بدبخت اما پول متاسفانه نمیشه دستشونبمونه خرج مواد میشه

[QUOTE=364927286]من بهش گفتم اگه بهت خرجی نمیده کارت واقعا اشتباس ولی اون گفت خرحی میده ماتن م برد ب ...

زیاد نمیتونه برداره قطعا چون اگنه متوجه میشه قکر کنم درحد ماهی 500 اینا

نه بابا ما از وقتی تو این کوچه ایم بابای این معتاده نزدیک 6 سالی هست

حتما روانگردان مصرف نمیکنه فقط مصرفش تریاکه اگه باهاش خوبه پس کار دختره اشتباهه

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم