2777
2789
عنوان

میخوام ی نصیحت خواهرانه ب مستاجر بکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 48 پست
من هیچ کسی رو جز خودم ندارم.الهی شکر شوهرت هواتو داره همین مهمه من نه آنقدر تنهام که بعضی وقتا از بی ...

عزیز دلم😞برات دعا میکنم راحت بشی و آرامش بیاد تو زندگیت من دعام خیلی واسه بقیه گیراس

ببخشید اصلا نمیخوام ناراحتت کنم چرا ازش جدا نمیشی چرا موندی باهاش بزن تو باسنش خودت برو سرکار تو ک د ...

چجور با بچه پنج ساله وابسته برم سر کار من اگه ازش جدا شم بابام اول کار خونه رو ازم میگیره یا حتی ازم نگیره میخاد نیش به جونم بزنه تکیه گاه ندارم پشتوانه مالی هم ندارم

🌈💙 Martia 💙 🌈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم😞برات دعا میکنم راحت بشی و آرامش بیاد تو زندگیت من دعام خیلی واسه بقیه گیراس

دیه خودم امیدی ندارم که آرامش بیاد تو زندگیم از بچگی تنها بودم مامان بابام اصلا انگار منو ندارن فقط یه خونه با هزار سر کوفت و منت دادن بهم اونم بخاطر جلو اقوام حرف مردم براشون از آرامش بچشون مهمتره مامانم که میگه تو اصلا بچه من نیستی که حال خودت یا بچتون بپرسم حالا تو تا آخرش رو بخون انقدر خسته روحی هستم دیگه اسم عاشق شدن دوست داشتن ازدواج عروسی حالمو بد میکنه ببخش شما رو هم ناراحت کردم الهی چهار نظرتون تو خونه جدید زندگیتون پر از آرامش و خوشبختی باشه بسلامتی و دل خوش توش زندگی کنید

🌈💙 Martia 💙 🌈

دیه خودم امیدی ندارم که آرامش بیاد تو زندگیم از بچگی تنها بودم مامان بابام اصلا انگار منو ندارن فقط ...

مادرت چرا اینجور میگه چقد برات ناراحت شدم انشالله خدا ب قلب پاکت نظر کنه ب این جمله ک خدا همیشه دقیقه90میاد اعتقاد پیدا کردم توم هنوز شاید دقیقه90 نشده میاد نترس فقط قوی باش هیچ مردی از زن سست خوشش نمیاد زندگیتو ب امید اینکه ولش کن نزار تا تو نخوای درست نمیشه مرگ ی بار شیونم ی بار یا جدا شو از نو بساز یا بمون و باز از نو بساز فک کنین تازه ازدواج کردین از صفر شروع کنین

ممنون از دعای قشنگت مرسی😘😘😘