ی شات گرفتم دختره تو اینستا عکس نوشته فرستاده که شوهرم رو دوس داره مفهومش اینه.یک عکس هم دارم ک شوهرم گفته ۴۰۰ زدم دوباره ۴۰۰ میزنم و فردا دوباره میام. اونم گفته باشه و گفته می بوسمت.و عکس از فیش واریزی ب اون خانم هم دارم قشنگ اسم دختره نوشته شده تو فیش.چت هاش تو اینستا بوده.قصدم طلاق هست می تونم محکوم کنم همسرم رو یا نه؟
تو اینستا تاریخ میزنه اما ب میلادی راحت میشه درآورد
اره اما اینکه چت کرده بود شوهرم و گفته بود پول نمیزنم برات شوهرم شات گرفته بود از توی عکسها پیدا کردم برای همین تاریخ نداشت.ولی از روی فیش واریزی برم پیگیری کنم می فهمم کدوم ماه یا شاید کدوم هفته بوده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پیام ها اره ولی سایت های غیر قانونی این کار نمیکنن
برا داداشم کردن چون کارش داشت به اعدام میکشید زنه با پای خودش رفته بود با داداشم .....چون رفیق بودن ولی شوهرش مچشو گرفته بود گفته بود این آقا منو برده جایی تجاوزکرده بهم و...البته روز اول گفته بود من مطلقه ام که داداشم باهاش رابطه گرفته بود