2777
2789
شوهرم من ولی مشکلات زندگی زیاده

من همیشه میگم مرد باید دغدغه داشته باشه و دخل و خرجش نخونه

وای از زمانی که سر آسوده داشته باشه و جیب پر پول بنظرم اگه خیانت نکنه باید بش شک کرد🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی تجربه من میگه که همشون عین همن😂😂😂😂حالا یکیش دیگه خیلی محتاطه که دستش رو نشه یکی هم خنگ وخوله که تابلو میکنه 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
ولی تجربه من میگه که همشون عین همن😂😂😂😂حالا یکیش دیگه خیلی محتاطه که دستش رو نشه یکی هم خنگ وخوله ...

همون دیگه 

الان هر کی رو میبینم بهش خیانت شده واقعا دیدگاهم عوض شده یه زمان فکر نمیکردم بخش زیادی از جامعه این جوری باشن

یه مطلبی خواندم جالب بود آدم با اصالت تا لبه پرتگاه می‌ره اما سقوط نمیکنه

مسلما انسان میل به بی نهایت طلبی و تنوع طلبی داره 

خیلی چیزا دلش میخواد به چشمش خوش میاد اما آدم با ریشه حد خودش را می‌دونه 

برا یه شب هتل از خونش آواره نمیشه 

عزیزم بین ماخانما هم خیلیا هستن که به شوهرشون خبانت میکنن مگه ماهم مثل اونا هستیم همسرمن هفت سال زند ...

انشالله خدا به عشقتون برکت بده❤️ من چون بیشتر خانم هایی رو دیدم که قربانی خیانت شدن پرسیدم… متاسفانه کم نیست آمار خیانت آقایون

همون دیگه الان هر کی رو میبینم بهش خیانت شده واقعا دیدگاهم عوض شده یه زمان فکر نمیکردم بخش زیادی از ...

ببین دوست شوهرم گوشی یدک داره خانومش ذوق میکنه که شوهرم گوشیشو دائم جا میذاره منم چک میکنم 😑😑😑ولی تو پیاماش به شوهرم دیدم که گفته بود به اون خطی که خانومم نداره زنگ بزن اون پیشمه خط اصلی خونست

حالا این آقا هم نماز هم روزه وکلا از اون آدمای غلط اندازه 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

اینجا هرکی خوشحال بود و از خوشیش گفت کوبیدنش قشنگ و گفتن( ما هم همینطور اما پز نمیدیم)نمیدونن کسی مثل خواهرم مجرده دلش از ازدواج زده میشه اونسری گفت از گوگل وارد این بدبختی سایت شدم حالم بهم خورد اومدم بیرون...واقعانم اسم خوبی روش گزاشت😂😂

🍃برای خوشبخت شدنم ی صلوات میفرستی؟💐
ببین دوست شوهرم گوشی یدک داره خانومش ذوق میکنه که شوهرم گوشیشو دائم جا میذاره منم چک میکنم 😑😑😑ولی ...

واقعا آدم نباید ازدواج کنه تو این دوره زمونه شرف داره تا یه همچین شوهری کردن🥲