2777
2789

این همه سال زجر کشیدم سختی کشیدم با همه چی ساختم با بی پولی با تحقیر با بی کسی با هزار تا چیز بد و بد تر نمیگم خوبی نداشت نمیگم همش بدبختی بود ولی وقتی نگاه میکنم یه روز خوب یادم بیاد انگار هیچی نیست. انگار هر کار کنم هیچ ارزشی نداره. فک میکردم اگر برم سر کار بهم دیگه بی احترامی نمیکنه فک میکردم اگر گوشه ای از زندگی رو جمع کنم استرس هاش کمتر میشه آروم تر میشه اما نشد 

باز یه ذره میگذره یه کم خوبه بعد میاد دنیا رو تو سرم خراب میکنه انگار نه انگار من آدمم هیچ از من براش مهم نیست واقعا نیست موقع حرف زدن میگه هست ولی نیست 

میدونی چرا چون اونموقع نیازه طرف کنارت باشه از خودش درک و فهم نشون بده درکت کنه صبور باشه اونجا تبدیل میشه به اون آدم بد اخلاق که انگار تو باید نیازها رو نا دیده بگیری 

واقعا آرزوی مرگ دارم خسته شدم اگر کسی راه حلی داره چطور سریع میشه خودمو خلاص کنم ممنون میشم بهم بگه 

باید تحمل کنیم عزیزم 

منم دارم میمیرم دارم جون میدم ولی خب خودمو خلاص کنم تهش چی مگه چقدر اون عزادارمه؟ فوقش یه هفته اونم بخاطر عذاب وجدان

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم حال توام عزیزم با عاشقتم دوست دارم اومد منو گرفت بعدش پدرمو دراورد بی احترامی و بی حرمتی و فحش و توهین کار هرروزشه پیش همه خورد و خارم کرده امشب میگم چرا بهم محبت نمیکنی چرا حرمت نمیگیری میگه ما همو دوس نداریم فقط بمون بچه رو بزرگ کن شوهر کرد برو من نمیخام بچم بشه بچه ی طلاق طلاقت نمیدم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
منم حال توام عزیزم با عاشقتم دوست دارم اومد منو گرفت بعدش پدرمو دراورد بی احترامی و بی حرمتی و فحش و ...

نمیدونم واقعا چکار باید بکنم هر کاری بگی کردم واقعا چطور میتونه بگه برو خودت بکش من حتی با همه حرفایی که زده با همه کارایی که کرده حاضر نیستم حرف بد بهش بگم این چطور میتونه

زندگی همین هیچ کس حالش خوش نیست مردا هم زیر فشار اقتصادی عقلشون از دست دادن زیاد ب حرفاشون بهاندید

چه فشار اقتصادی انگار برا ما نیست. ما هم تحت فشاریم هزار تا بدبختی داریم بیشتر از اونا میدونی چرا هر حرفی میزنن چون میدونن هر کار کنن ما باز هستیم چون ما تو سری خور بار اومدیم فقط گفتیم چشم. الانم ویره دیگه کسی نبود از اولش به ما بگه تو هم حق داری نتو هم آدمی همه کار کردیم اندازه یه جورابشون ارزش نداشتیم 

باید تحمل کنیم عزیزم منم دارم میمیرم دارم جون میدم ولی خب خودمو خلاص کنم تهش چی مگه چقدر اون عزادارم ...

به این که اون عزادار من بشه فک نمیکنم که به این که تموم میشه خلاص میشم فک میکنم 

چه فشار اقتصادی انگار برا ما نیست. ما هم تحت فشاریم هزار تا بدبختی داریم بیشتر از اونا میدونی چرا هر ...

اونابیرون کار  میکنند عقده ای میشن  پول دراوردن سخت شده میان سر زن وبچه خالی میکنند ببین شوهر تو فقط نیست همه اطرافیان این مشکل دارن  ب خدا اگر وضعیت اقتصادی بهتر بود مردا انقدر اینجوری نمیکردن