2777
2789
عنوان

100 میلیون دارم نقره ساچمه بخرم یا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 46 پست
دوستت از حسادتش گفته هیچ طلا نمیشه

طلا هم دارم عزیزم. اما بنده خدا حسود نیست. پارسال خیلی سود مرد به من گفت ساده نباش. برو یکم بپرس تحقیق کن. رفتم خودندم دیدم درست میگه. اخه همه مردم نمیدونن. جدیوا ایران تو بورس خودش 12 هزار میلیارد شمش و ساچمه نقره خریده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نقره ساچمه ای رو یه جا دوستم خرید، فک کنم واردات دبی دارن اینا،. خیلی خوب ازش خریدن،. اخه میگن نقره ...

ریسک نکن طلا بخر  نشنیدم کسی نقره بخره  طلا همیشه گرون میشه بهترین سرمایه گزاریه نقره  نصف قیمتم نمیتونی بدی 

طلا هم دارم عزیزم. اما بنده خدا حسود نیست. پارسال خیلی سود مرد به من گفت ساده نباش. برو یکم بپرس تحق ...

نمی‌دونم به خدا عزیزم شاید درست گفت ولی طلا خیلی خوبه من پارسال گرمی ۲ تومن گرفتم الان شد ۵ 

صد در صد طلا ، از طلا فروشی اما چند تا مغازه برو سر بزن و اینکه سعی کن دست ۲ بگیری بدون اجرت

طلا خریدم، اما خب موقع فروش مالیات میاد برامون. حالا حق اجرت هیچی، خیلی رشد نمبکته انگار. چون دلار هن داره خیلی بالا میره. رفتم نفره رو دیدم وااای دو برابر طلا سود داده بود 

منو حرص نده طلا بخر

من طلا دارم عزیزم. ولی چون دو تا طلا فروش ازم کلاهبرداری کردن و کارت ملی هم گرفتن یه عالمه هم افت حق اجرت شد . باید این دفعه فقط و فقط برم دبی اونجا بخرم و بیام راحت 

نقره هم یکم میخرم رشد کرد میام بهتون نتیجه میگم 

پس از من کلاهبرداری کردن عزیزم. ادم دلسرد میشه واقعا. سکه هم دارم اما میگن نقره 93% رشد چرده و طلا 4 ...

الان من هیچوقت نقره تورو نمیخرم ولی طلا بدی میخرم

نقره خریدار نداره حتی سودم کنی  فروشش سخته نمیخرن بخرنن خیلی ارزونتر میخرن 

ولی طلا رشد خوبی داره   راحتم میشه فروخت

سکه بخر 

ریسک نکن طلا بخر نشنیدم کسی نقره بخره طلا همیشه گرون میشه بهترین سرمایه گزاریه نقره نصف قیمتم نمی ...

الان یه فروسگاه یکی از مامان ها تو شخصی برام فرستاده. هم خرید دارن هم فروش. طلا که میره بالا ولی تو ایران داریم 30% بالتر از قیمت دبی میخریم. اما فک منم یکم نقره تست کنم. اخه امروز رفتم سایت نرخ ارز و سکه،. نگاه جردن دیدم نقره دو برابر طبا رشد مرده دولت هم رفته اونو آورده تو بورس😮

حیف ۱۰۰ میلیون بخوای بدی نقرهبده به من 😂مثل دور انداختن پوله

وای نگو دلم خالی شد... من خدا رو دارم مامان هلن. 

اومدم بپرسم دلم اروم بشه. اخه واقعا هوش مصنوعی CHAT GPT هم گفت نقره بخر. اون چندین سایت بهم معرفی کرد. 

نوشتم وارد چندده دبی 

وای نگو دلم خالی شد... من خدا رو دارم مامان هلن. اومدم بپرسم دلم اروم بشه. اخه واقعا هوش مصنوعی CHAT ...

خوب پرسو جو کن ۱۰۰ میلیون کم نیستا

بجای ریسک برو سکه بخر  طلا سرمایه گزاریه امنیه

تو که انقد میدونی چرا میپرسیخدا کمکت کنه!

اخه میخوام ببینم اینجا چند نفر خریده و چقدر سود چرده برم از اونجا بخرم. دیگه ازم کلاهبرداری طلا نکنند. میترسم 

. اخه واقعا هوش مصنوعی  GPT هم گفت نقره بخر. اون چندین سایت بهم معرفی کرد. 

نوشتم وارد کننده جواهران طلا و نقره خام دبی 

یک مغازه بهم داده خیلی معتبره 

تیک و نماد آبی هم داره 

اسمش AH JEWELRY بود انگار