یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
امیدوارم این شرایط واسه شما پیش نیاد که از نزدیک حسش کتی و یکی بهت بگه اویزون شب خوش
شرایطو خودت واسه خودت پیش اوردی انگار😐
مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷
در ضمن اینجا سایته عمومی وقتی تامیو میزنی حق نداری بگی شما نخون تو نگو اینجا میزنی تحمل انتقاد و نظرم داشته باش دوست عزیز
حالا برو بشین انلاینی رو چک کن باز😐🙌🏻
مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷
در ضمن اینجا سایته عمومی وقتی تامیو میزنی حق نداری بگی شما نخون تو نگو اینجا میزنی تحمل انتقاد و نظر ...
ببین وقتی یک نفر ده بار تاپیک میزنه حتما حالش خرابه نیاز به صحبت داره پس شما حق نداری بیای بگی جرا ده بار تاپیک زدی و یا مسخره کنی و تیکه بندازی واقعا رفتار زشتیه قطعا این حالت بعدها واسه خودتم پیش میاد
ببین وقتی یک نفر ده بار تاپیک میزنه حتما حالش خرابه نیاز به صحبت داره پس شما حق نداری بیای بگی جرا د ...
مسخره نکروم گفتم جای تاپیک برو از خودش بپرس ببین چرا انلاینه