2777
2789
دکتر برا خودش حرف زده ویروس گرفته یه تب بر بهش بده فردا هم ببر یه دکتر دیگهآبریزش بینی هم داره ؟ یا ...

فقط سرفه داشت تب بر دادم پاشویه کردم وای چ غلطی بکنم من این بچه مریض میشه جونم بالا میاد تا خوب بشه😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوسش داری؟مگه عشق وجود داره اصلا؟

خب عاشقشم حتما که با این همه بدی کنار اومدم حتی حرفی هم نمیزنم .

ببین من میرم سرکار درآمدم خیلی کمه ولی همون کمم برای اون چیز میز میخرم ده ساله ازدواج کردیم تقریبا.تو این مدت فقط یه دونه کاپشن خریده برام که اونم مادرشوهرم پولشو داده دو سال هیچی نخریدم برای خودم .

قانعم ازش چیزی نمیخوام.همه کارهاشم من میکنم بخدا بیرون میخواد بره هم من تمام لباسهاشو اماده میکنم.

من اینجوری نبودم اخلاقم تند بود جوشی بودم واقعا طاقت زورگویی نداشتم ولی الان رام شدم انگار چمه میدونم انگار طلسمم کرده

منم درد وطن سابق.تاپیکم ترکید که چی گفتیم ترکید؟ از غم مردم غم گرونی حالا بماند🤦🏻‍♀️❌⛔راستی مثل قبل آقایون درخواست⛔
تو دیگه بدجور جامتو زدی ب سنگ ...چی بگم والا

مغزم شده بازار مس گری.

باهاش حرف زدم گفتم تو داری با دو نفر حرف میزنی گفت توهم داری فوش داد بهم داد و بیداد و دعوا و بی محلی.من نتونستم بگم بابا بیا به اون شماره ها زنگ بزن.

منم درد وطن سابق.تاپیکم ترکید که چی گفتیم ترکید؟ از غم مردم غم گرونی حالا بماند🤦🏻‍♀️❌⛔راستی مثل قبل آقایون درخواست⛔
ب نظر خودت پرروش نکردی؟

چرا از اول بهادادم بهش.هیچی نخواستم ازش همه کارهای خونه از تعمیرات تا خرید رو خودم کردم .

شد این روزگارم چرا آدما جواب خوبی رو اینجوری میدن حتی از مادرش پرستاری میکنم.شب و روز دارم تو فکرم با خدا حرف میزنم نمیدونم خدا چرا تقدیر منو اینجوری نوشت از خداخواستم کمکم کنه