2777
2789
عنوان

خیلی عاشقمه ولی من نمیتونم باهاش ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 35 پست
یاد خودم افتادم دقیقا ما هم همینجوری بودیم با همین شرایط و منم خانوادم هرگز قبولش نمی‌کردنولی خب احس ...

من واقعا نمیتونم بهش صدمه بزنم

هیچوقت نتونستم بهش بگم بخاطر وضعیتت ممکنه ردت کنن خانوادم چون فکر میکردم دلش میشکنه

من واقعا نمیتونم بهش صدمه بزنمهیچوقت نتونستم بهش بگم بخاطر وضعیتت ممکنه ردت کنن خانوادم چون فکر میکر ...

من نگفتم ولی خودش میدونست

خیلی فرق داشتیم 

برام مهم نبود ولی که سرتر باشیم یا نه

برای من فقط این مهم بود که کنارش آرامش داشته باشم 

اگه پسر با عرضه ایه و میشه روش حساب کرد راحت ردش نکن

آدمی که واقعا عاشقت باشه کم پیدا میشه

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوسال باهاش در ارتباط بودی بنظرت الان دیر نیست برای رفتن ؟ خوب ک احساساتش تورو قبول کرده و دوست ...

من دانشجو ام سر کارم میرم پدرمم وضعیتش متوسط رو به بالاست

ایشون پدر مادرش طلاق گرفتن و با مادرش زندگی میکنه

پدر من از فرزند طلاق خیلی بدش میاد متاسفانه حالا وضعیت مالیش بکنار دلیل اصلیش اینه

دقیقا برای منم همینه طرف عاشقمه منم دوسش دارم خیلی زیاد ولی مورد پسند خانوادم نیس چون شغلش اونجوری ک ...

منم  همو دوست داشتیم  ولی رامون دور بود منم میترسیدم خانوادم قبول نکنن.   دقیقا مخالفت کردن بعد من گفتم میخوام    الانم شوهرمه.. خانوادمم ازش راضین خداروشکر

خوبه

من نگفتم ولی خودش میدونستخیلی فرق داشتیم برام مهم نبود ولی که سرتر باشیم یا نهبرای من فقط این مهم بو ...

وضعیت سختیه واقعا احتمالا تا ۴ سال دیگه ام ازدواج نکنم چون شغلم برام با ارزش تره ولی میترسم از روزی که بخوام واسه ی زندگیم و ازدواجم تصمیم بگیرم

منم همو دوست داشتیم ولی رامون دور بود منم میترسیدم خانوادم قبول نکنن. دقیقا مخالفت کردن بعد من گ ...

خوشبخت شی قلبممممم بخدا خیلی خوشحال میشم میبینم یکی ب عشقش رسیده انشاالله موفقیت های بیشتررر😍😍💖💖💖

دقیقا برای منم همینه طرف عاشقمه منم دوسش دارم خیلی زیاد ولی مورد پسند خانوادم نیس چون شغلش اونجوری ک ...

دقیقا 

خانواده من که کلا از همه ایراد میگیرن برای ازدواج من

پرستار رد کردن مهندس نفت رد کردن مهندس پتروشیمی رد کردن معاون بانک رد کردن قاضی رد کردن

و اون بیکاره می‌دونم بیاد اصلااااا اجازه نمیدن 

ولی خب آدم بلاخره باید پای کاری که کرده وایسه و گردن بگیره انتخابش رو 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
من دانشجو ام سر کارم میرم پدرمم وضعیتش متوسط رو به بالاستایشون پدر مادرش طلاق گرفتن و با مادرش زندگی ...

عزیزم این دیگ بستگی ب خودت داره  اگر میخوایش واقعا تلاش کن. ب پسره هم بگو کار پیدا کنه بره سرکار ی شغل خوب  ..  بعدم با پدرت صحبت کن   اگر خواستگاری کرد

فرزند طلاق  چشه مگ حق زندگی. نداره؟؟  باور  کن ب این نیست ب انسانیت  و درست بودنه.. درسته  وضع مالیش خوب نیست ی چیز درست شدنیه  اما ب قلبش نگاه کن ببین بزرگه یا نه

خوبه