2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این دوتا،اینک تا چه حد برات موثره رو نمیدونم من قرص دامینست رو مصرف میکردم درحد یه چسه تحریک موثر بود ولی اینجوری نبود ک ت رابطه ارضا بشی ولی این دوتا رو شنیدم خیلی خوبه یکی از کاربرا ک این مشکلو داش تاپیکشو زده بود

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
درسته خودمم همین نظرو دارم ولی شوهرم چی وقتی خیلی هم سرد باشم دلزده میشه میره جایی دیگه

چی بگم...حق با شماست...برو دکتر ...گرمیجات بخور...وسعی کن بیشتر معاشقه داشته باشی 

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
من شوهرم خیلی ناراحتم می‌کنه سرد شدم بخاطر اون

منم بعضی وقتا چون تو بچه داره وکارای خونه اصلا کمکم نمیکنه خیلی دلخور میشم ازش بعضی وقتا هم میگم شاید از خستگی زیاده ولی اخرش چی مرده دیگه اون که نمیگه خانومم بخاطر خستگی سرده

نه طبیعی الان بیدارم بچه ها خوابن ولی خیلی بی میلم‌نمیدونم چرا

اپیدورال ک نبودی؟

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
برید رو تخت میل جنسی خودش زودتر اونجاس

نه بابا از این هم به دره من کلا سرد سردم نمیدونم علت چیه بخاطر بچم همش باید گرمی بخورم اگه سردی بخورم بچم استفراغ میکنه