2777
2789
عنوان

من دیگه شوهرمو از این شب نمی‌خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 24 پست
ازین چیزا زیاده الکی حرص نخور همه مردا بی تفاوت خود خواه هستن

ببخشید مردا گوه خوردن من کنیز نیستم خسته شدم دیگه اگه خودخواه منم طلاق میگیرم اگه بچمو خودم نگه میدارم اون چیه منه؟ن لباس میگیره ن سفر می‌بره ن دلخوشی دارم بدرد چیه من میخوزع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی روز همین کارو میکنم مطمعنم.

ان شاالله که همچین کاری براتون پیش نیاد عزیزم خوش باشید حالا شماهم کمی درک کن شاید خسته بوده دلیل نمیشا که کمک نکرده سریع ناراجت بشی شوهر من تو خونه دست به سیاه سعید نمیزنه خدای اصلا نزده تاحالا منم اصلا ناراحت نیستم مرد ازصبح تاشب بدبختی میکشه تواین زمونه سخت یه لقمه نون پیدامیکنه میاره اون وقت شبم بیاد خونه کارکنه امشب ساعت ۸رسیدازکارشوهرم جوری رفت خواب انگاری ۲۰ساله نخوابیده صبح ۶باز میره به هرحال فکرتو درگیر نکن 

بخدا جدی میگم اشکام مث ی بچه ۵ساله میان خودم دلم برای خودم میسوزه خیلی تو فشارم

اخه اینقد چرا به خودت استرس و فشار وارد می‌کنی این راهش نیست بشینی گریه کنی اون بچه طفل معصوم باید به دست تو بزرگ و تربیت بشه هرچی باشه ما مامانا نقش اصلی رو تو ن

تربیتشون داریم چون تایم زیادی رو پیش ما هستن.یکم بخودت مسلط باش.والا ماها هم زندگیمون جشنواره نیست بقول یارو گفتنی.خخخخ

ان شاالله که همچین کاری براتون پیش نیاد عزیزم خوش باشید حالا شماهم کمی درک کن شاید خسته بوده دلیل نم ...

میدونی دلخوشی باهاش ندارم تالانم خیلی درکش کردم نداشتم بره اجاره بشینه خونه مامانم مفت داده بهش نشستیم ولی اون هیچی ولش کن ..

اخه اینقد چرا به خودت استرس و فشار وارد می‌کنی این راهش نیست بشینی گریه کنی اون بچه طفل معصوم باید ب ...

بخاطر بچمه زندم الان فقط دوستدارم خودمو بکشم دنیا برام اونقدر بی معنی شده

میدونی دلخوشی باهاش ندارم تالانم خیلی درکش کردم نداشتم بره اجاره بشینه خونه مامانم مفت داده بهش نشست ...

من که توزندگی شمانیستم دقیق نظر بدم بازم باهاش صحبت کن ان شاالله درست بشه نشه بااعصاب خوردکردن خودت هیجی درست نمیشه خودتو الکی پیرنکن 

افسردگی بعد زایمان هم داری یکم.ببین جلوی شوهرا که حرف‌ از افسردگی و حالم بده و دردهات بگی اصلا خوششون نمیاد بلد هم نیستن چجوری دلداری بدن چون از فضای خانواده خودشون یاد نگرفتن محبت زن و مرد رو.پس بهتره خودت رو پای خودت وایسی منتظرش نمونی.بگو بخند کن پیشش خودت رو سرحال تر و شادتر نشون بده اون هم حتما میاد سمتت روابطتون صمیمی تر میشه.اونوقت با زبون خوش ازش بخواه فلان کارو مثلا ظرف ها رو برات بشوره.