2777
2789

بچه ها من ۶ ماهه از کسی خوشم میاد و همش بهش فکر میکنم اما اون آدم خودش یکیو دوس داره نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد فراموشش کنم اما نمیتونم

چیکار کنم بنظرتون

بگم بهش؟🥲

بگو

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همیشه میگم اگر یه نفرو دوست دارید بهش بگید 

فوقش یه نه میشنوی و‌ با اون نه نابود میشی نه اون حسرت گفتن 

من خودم نگفتم و پیشمونم

اگر دوست دختر داره نگو

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

طبق عنوانت بستگی داره پس چقدر با جنبه باشه و چقدر خوب باشه که ارزششو داشته باشه 

ولی وقتی خودت میدونی کسی رو دوست داره و احتمال جواب ردش زیاده این ریسک رو نکن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

خاک بر سرم الان دیدم نوشتی یکیو دوس داره 

خب وقتی دوس داره یکیو نگو بهش

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

من ی اشتباهی کردم رو یکی ۳ سال تمام کراش زدمو از دور دوسش داشتم ابراز علاقم کردم دیدم بابا این همونی ک من تصور میکردم نیس بد دهنه و کاراش زجر اوره ی دیوونه زنجیره ایه ک خیلی حساسه رو هر موضوع

بعدش اقا من پشیمون شدم گفتم نمیخامت ایننن دس بردار نبود ک نهه من میخامتتتت، گوشیو خاموش میکردم میومد دم درمون دادو هوار راه مینداخ قیامت ب پا میشد کتک میخورد ولی بازم حیا نداش

کاربری دوم'