2777
2789
عنوان

این یلدا هم شده مسخره بازی و مسبب ناراحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 64 پست
کاش یه نگاه به تاپیکا بندازی که چون برا عروس خانوم طلا نخریدن چه دعوا و قشقرقی بپا کردم

بنظرم رسمای تجملاتی دارن زیاد میشن 

قدیمیا کی از این رسما بود ، بعد شاید یکی داره یکی نداره خیلی بده همش اطرافیان تحت فشارن...

ماشالله عروس و دامادا هم پرتوقعن از اطرافیان

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب ی سری دوست دارن میرن چ ضرری به شما میزنن

خوشبحالشون کاش واسه هر مناسبت برن اگه اینطوری خوشن

ولی همین دخترخاله من سر این مناسبتا یه دور دعوا و کتک و سرشکستن با شوهرش داره که چرا لباس مجلسی نمیخری بریم آتلیه...

قبول کنیم بعضیلمون خیلی جوگیریم

دیگه نمیدونم این یلدا و عید نوروز آتلیه رفتن چیه ...شور همه چیز و درآوردن

اتفاقا مد شده سر هر داستانی میرن آتلیه 

سر ماه‌گرد بچه 

ماه‌گرد عروسی 

توووولد 😂😂😂😂

سالگرد ازدواج 

سالگرد عقد 

یلداها -عید نوروز -سر هر چی میشه دیگ مردم میدوعن تو اتلیه 

حالا من آخرین باری ک رفتم آتلیه اولین یلدایی تو خونه اومدنمون بود چند سااال پیش اونم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
خوشبحالشون کاش واسه هر مناسبت برن اگه اینطوری خوشنولی همین دخترخاله من سر این مناسبتا یه دور دعوا و ...

بنظر من هرکس باید درگیر زندگی خودش باشه کاری به بقیه نداشته باشه

به امید روزهای خوش 💝

بنظرم رسمای تجملاتی دارن زیاد میشن قدیمیا کی از این رسما بود ، بعد شاید یکی داره یکی نداره خیلی بده ...

دقیقاااا منبع این تجملات اضافی هم همین بلاگرا هستن

خود مادر من میگه خنچه یلدا واسش هندونه و پالتو و بلوز بافت اوردن تازه واسه اونم کلی ذوق میکرد بنده خدا

دقیقاااا منبع این تجملات اضافی هم همین بلاگرا هستنخود مادر من میگه خنچه یلدا واسش هندونه و پالتو و ب ...

بنظرم اصل شب یلدا همین که اعضای خانواده دور هم بشینن تا اخر شب میوه و آجیل و هرچی پوست دارن بخورن و با هم صحبت کنن یا برن مهمونی

کادو دادن چیه دیگ هر مناسبتی عروس و دامادا کادو میگیرن

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...