2777
2789
عنوان

توروقران بیاین داخل دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حامله نیستی ولی از بس به خودت تلقین میکنی فرمان میدی به مغز که من باردارم و بدنت نشونه های بارداری ر ...

اره دقیقا همینجوریم.حتی اگه باشم هم احتمالا نباید الان علامتی داشته باشم

ولی حالت تهوع دارم باورت میشه😐😭از استرسه فک کنم

راه های رفته منو نرو عزیزمبچه غول نیس یه فرشته سمن از تو بدتر بودم ولی خدا ادمم کرد

نه من بخدا اصلا شرایطشو ندارم.من از پس خودمم برنمیام شوهرم کمکم میکنه بخدا.از خانواده هامون دوریم.تک و تنها ظهر غریب.درسم  مبخونم و شدیدا درگیرم

اگه بدونی چ حالیممم

گلم اونا این جوری میگن فکر می کنن شما نازا هستین تا دلتون خوش بشه بگین وای می خوام حامله شم ،نمیدونن خودتون بچه نمی خواین،خیالت راحت تا خودتون نخواین‌ بچه دار نمیشین،این بارداری ناخواسته چرته،بلاخره یکی از طرفین خواستن یا زن یا شوهر .پس خیالت راحته راحت ‌‌.....اگه باردار بودی با جلو گیری بیا زیر این پست هر چی خواستی به من بگو،😂

از استرسه بابا 

من مجردم تنبلی تخمدانم ندارم همیشه پریودم سر جاشه تا ۸ روز عقب انداختم حالا توهم حاملگی هم داشتم🤣🤣🤣

ولی خدایی خیلی استرس داشتم عقب انداخته بودم میترسیدو مرضی چیزی داشته باشم چای دارچین و شیر کاکائو و شکلات اینا خوردم فرداش پریود شدم امتحان کن توام 

اگه احیانا کاندوم پاره شد بعدش باید قرص اورژانسی خورد تا باردار نشی ،دارو‌خونه داره ،عوارضش خیلی بد ...

خب الان دیگه فایده نداره بخورم؟؟چون میگم که امروز فردا باید پریود شم.میخوام اگه چیزی هم هست از بین بره

خب الان دیگه فایده نداره بخورم؟؟چون میگم که امروز فردا باید پریود شم.میخوام اگه چیزی هم هست از بین ب ...

نه چیزی نیست خیالت راحت ،بازم شک داری تخم شوید دمنوشش بخور زیر شکمت هم با روغن سیاهدانه ماساژ بده ،چون مطمئنم‌ باردار نیستی اینو می گم ،این طوری زود پریود میشی خیالت راحت میشه