2777
2789
ن بخدا دخترم آخه من نامزدم هرچی داشت داد یه مغازه اجاره کرد و وسایل براش خرید

خب‌چ‌ربطی داره ینی نباید یه‌چیزی بگیره. خونوادت مخالف نیستن؟عگ‌همه جهیزیه باتو باشه۳۰۰کمه عزیزم 

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب‌چ‌ربطی داره ینی نباید یه‌چیزی بگیره. خونوادت مخالف نیستن؟عگ‌همه جهیزیه باتو باشه۳۰۰کمه عزیزم

نه من مادر خودم نیست نامردی هم راضی بود پدرمم راضی نمیدونم برا همین رفتم سراغ چیزای قیمت مناسب همسرم وقتی مغازه رو زد ۲۴۰ براش باقی موند که دادیم طلا برا عقد 

بنظرت بفروشم یا ارزش نداره

شما چقدر طلا گرفتی

من تولیدی رو پیدا کردم مبل فرانسوی۳۵ الی ۴۰ سرویس خواب از ۸ تومن تا ۱۳

اها یه جایی تو دزفول مبل هاش عالین۳۰تومنی هم داره خیلی‌قشنگن باید موقع خرید میرم بیینم 

اها یه جایی تو دزفول مبل هاش عالین۳۰تومنی هم داره خیلی‌قشنگن باید موقع خرید میرم بیینم

یخوای فرانسوی بگیری که تازه اومده من الان عکس مبلی که میخوام بگیرم رو میفرستم نظرت رو بگو

نه من مادر خودم نیست نامردی هم راضی بود پدرمم راضی نمیدونم برا همین رفتم سراغ چیزای قیمت مناسب همسرم ...

نه ب‌هیچ‌وجه طلا نفروش رفتی سر خونه زندگیت لازمت میشه. من شوهرم هرموقه‌پول تو دستش بیاد میریم طلا میگیرم یه۷۰گرمی‌دارم طلا 

نه ب‌هیچ‌وجه طلا نفروش رفتی سر خونه زندگیت لازمت میشه. من شوهرم هرموقه‌پول تو دستش بیاد میریم طلا می ...

منم دقیقا همین کارو میکنم میگم پشتوانه ای میشه

خانواده ی شوهرت چجوری رفتار میکنن مثلا برات یلدایی و عیدی و اینا میارن من همسرم کورده هیچ کدوم از این کارا رو نمیکنن من خیلی اذیتم چون خودمون رسم داریم مثلا برام هدیه میگیرن ولی یه روز عادی میدن