2777
2789
عنوان

مادرشوهرم حتی تو راه کربلا رفتن هم دست از نیش و کنایه برنمیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 88 پست
اغلب مردم همینطورین زیارت و نماز و اعتقادات هم برای دل خودشونه نه رضایت خدا برای همینه که رفتارشون د ...

دقیقا همینطوره 

عینا امشب به چشم دیدم 

امیدوارم خدا ازش بگذره ...

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا ی نقطه از موهاش در بیاد میگه وای گناه کردم سر از سجده و صلوات بر نمیداره ولی زبونشو نگه نمیدار ...

بله درسته 

جا نماز آب میکشن فقط 

بویی از انسانیت نبردن 

نمیدونم تو این سن بالا و تو راه این سفر چجوری دلش اومد نیش بزنه ! 

حالا از خونه ها دورما یه فامیل جوونی داریم عازم مکه س یعنی مار هفت خط همه ازش متنفرن دل همه رو میشکن ...

ما ی نفر رفت مکه واسه ولیمه یرمسخره بازی در آورد همه شوک بودند  ده نفرو قهر بود دعوت نکرد.  بیست نفر و بانو و آقا دعوت کرد به طرف زنش خوشآمد نگفت . پول جمع کرد. هدیه نیاورد....

اوه خیلی کارها کرد 

مگه قبل مکه نباید خداحافظی میکرد حلالیت میگرفت؟؟؟ والا  ملت قاطی کردن

ممنون عزیزم لطف دارید من فقط مات و مبهوت خیره شدم به شوهرمبخدا خندم گرفته بود به جای اینکه ناراحت شم ...

اره گلم...مادرشوهرتم حدو شان خودش رو نشون داده بااینکار...بنظر من خودشو کوچیک کرده ...اگه ازت تشکر واقعی میکرد و میگفت چرااز خوابت زدی و اومدی خیلی برای شخصیت خودش بهتر بود ...بزرگی که به سنو سال نیست همین جاهاس که بزرگی ادما معلوم میشه...شما هم با جواب ندادن شعور خودت رو نشون دادی...

ما ی نفر رفت مکه واسه ولیمه یرمسخره بازی در آورد همه شوک بودند ده نفرو قهر بود دعوت نکرد. بیست نفر ...

قربون خدا برم 

یه عده بی دین حال بهم زن ادایی 

آدم رو از ایمان میندازن 

همون دیگه عوض حلالیت طلبیدنشه 

خودشونو زدن به نفهمی 

فقط آدم رو سکته میدن

هوایی چقدر شد هزینه اش وای باد نبره هواپیما رو سوریه حکایت نقی معمولی بشه حرف دوستمون درست در بیاد

راستش اطلاعی ندارم

همه هزینه‌هاش برعهده شوهرمه ولی خب من در جریان نبودم ، چیزی بروز نمیدن

اره گلم...مادرشوهرتم حدو شان خودش رو نشون داده بااینکار...بنظر من خودشو کوچیک کرده ...اگه ازت تشکر و ...

شما محبت دارید عزیزجان 

امیدوارم همسرم متوجه این موضوع بشه🥺

ما ی نفر رفت مکه واسه ولیمه یرمسخره بازی در آورد همه شوک بودند ده نفرو قهر بود دعوت نکرد. بیست نفر ...

حالا بعد میگن برا زیارت خدا باید بطلبه 

قربون مصلحتش دقیقا چیه اینارو میطلبه ؟

فردا هم میگن دلمون پاکه خدا هر چی میخواییم میده😑😂😭🤮🤐😐