2777
2789
عنوان

زیباترین انسان جهان تورو به ولای علی کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 44 پست
رهاا کن جانم رهاااش کن تا وقتی درگیرشی در عذابیحتما حتما تراپی برومطمعن باش خیلیاااا تو این موقعیت ب ...

تراپی به نظرت قرص بخورم خوب میشم گرچه که پول تراپی و اینا رو ندارم من حتی حال ندارم از جام بلند شم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید عزیزم که میپرسم میدونم شخصیه خیلی شرمنده ام ولی رابطه ..... داشتین باهم؟

اگه اره برو پیش مشا‌ور حتما چون خانما بعد رابطه ج.ن.س.ی وابستگی خیلی زیاد پیدا میکنن نسبت به طرف ممکنه بهت آسیب بزنه این جریان

ولی اگر نه سعی کن خودت رو با چیزای دیگه مشغول کنی سعی کن از فکرش بیای بیرون سعی کن ازش متنفر بشی اینجوری سریع تر فراموش میکنی 

تراپی به نظرت قرص بخورم خوب میشم گرچه که پول تراپی و اینا رو ندارم من حتی حال ندارم از جام بلند شم

قرص نه

به مشاوره نیاز داری باید بری پیش مشاور و روانشناس.

قطعااا خوب میشی ♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

خودت مهمتریاون الان تو خواب نازه شما داری خودتو اذیت میکنیبعد ها خداروشکر میکنی بابت حکمتش

این حرفا تکراری شده اون چیه من چیم من مریضم هیچ چی جواب نداره روم

ببخشید عزیزم که میپرسم میدونم شخصیه خیلی شرمنده ام ولی رابطه ..... داشتین باهم؟اگه اره برو پیش مشا‌و ...

وای خدای من ببین چی می‌شنوم 

من تا حالا از یه قدمی یه پسر رد نشدم دوست پسرم تا حالا نداشتم 

وای خدای من ببین چی می‌شنوم من تا حالا از یه قدمی یه پسر رد نشدم دوست پسرم تا حالا نداشتم

خب خدارو هزاران مرتبه شکر 

پس بهت گفتم سعی کن با تنفر ازش فراموشش کنی

من تجربه کردم رابطه ی عاطفی هم داشتیم باهم حرفای عاشقونه هم شنیدم از طرف شما که باهاش تو رابطه هم نبودی راحت تر فراموش میکنی مهم ترین و سخت ترین بخش فراموش کردن قبول کردنه اینه که اون ادم دیگه نیست فکر کن مرده چالش کن

نمیدونم به چیزای بد دربارش فکر کن به رفتارای بدش کارای بدش هرچیزی که باعث بشه ازش متنفر بشی

رفتارهای بدشو آخه از کجا من که جز قیافش هیچی ازش ندیدم حتی صداشو

رفتارهای بدشو آخه از کجا من که جز قیافش هیچی ازش ندیدم حتی صداشو

خب عزیزم میشه بدونم چطوری عاشق این آدم شدی ؟؟😐😂

عشق و دوس داشتن نیست هوسه آدم تا کسی رو نشناس نمیتونه بهس حسی داشته باشه صرفا بخاطر ظاهرش بوده بعد یه مدت فراموش میکنی

خب عزیزم میشه بدونم چطوری عاشق این آدم شدی ؟؟😐😂عشق و دوس داشتن نیست هوسه آدم تا کسی رو نشناس نمیتو ...

۷ماههدارم میمیرم فراموش نمیکنم برو تاپیکام از اول ببین همش راجب اونه

۷ماههدارم میمیرم فراموش نمیکنم برو تاپیکام از اول ببین همش راجب اونه

واقعیت بگم درک نمیکنم چون از معقوله ی کراش سر در نمیارم و مزخرفه بنظرم این چیزارو واقعا درک نمیکنم شرمنده نمیدونم چطوری میشه کسیو که هیچ شناختی ازش نداری و دو کلمه باهاش حرف نزدی دوست داشت

واقعیت بگم درک نمیکنم چون از معقوله ی کراش سر در نمیارم و مزخرفه بنظرم این چیزارو واقعا درک نمیکنم ش ...

منم همین بود توهم اگه زیباترین پسر دنیا رو میدیدی حالت همین بود

منم همین بود توهم اگه زیباترین پسر دنیا رو میدیدی حالت همین بود

بخدا درک نمیکنم بدون ارتباط با کسی بشه دوسش داشت 

ولی من تو رابطم و طرف احساسیم بنظرم ناز ترین و قشنگ ترین پسر دنیاست 😅