2777
2789

خانوما خلاصش میکنم انگار من ازدوستم خاستم میره پیش ی سیدی سرکتاب باز کنه چون کارای پارتنرم منطقی نبود و هزار جو بلا هم سرش میومد 

بعد طرف ک باز کرده گفته ی دختری ک‌ خانوم هم نیستش باهاش در ارتباط بوده این براش دعا زده یطع وصلی داشته باشن ولی خیلی دوسش داره پسره(منو) و اون دختری ک دعا میزنه رو هیچ حسی نداره 

راست هم میگه 

یا حتی کفته بود این برگشتشون امکان پذیر بود چون دوسش داره 

الان من شک ام رفته ب دختر عمه طرف ک دیقا قبلا هم از این سابقه ها داشته و خیلی کرمه با طرف هم در ارتباط بودن و بهم ریختم 

چ بکنم؟ شما بودین چ میکردین؟

۴ ملیون خاسته ازم برا باطلی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرته

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اخه دخترعمش هم واقعا اینکارس😭

سمت این چیزا بری مطمئن باش از دستش میدی جوری که من دادم

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

شما چیشد؟

رابطه خوب و عالی ولی بعد طلسم راحت و مفت از دستش دادم پارسال‌میدونی چقدر شکنجه شدم فقط اثر جادو از وجودم بره

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇