2777
2789

ی مدتیه خیلی زودعصبی میشم حتی سرپسرمم ک تک فرزنده وافسردگی داره دادمیزنم ناراحتش میکنم امشبم بازهمون کاروتکرار کردم نمیتونم خودموببخشم  دست خودم نیس یهو داغ میارم 😥😭فک میکنم وجودمن برای پسرم سمه میگم کاش میمردم پسرم ازدستم راحت میشد

عزیزم آروم باش 

هر بار عصبی میشی نفس عمیق بکش 

سعی کن تمرین کنی که به اعصاب خودت مسلط شی

از یک نفر کمک بگیر

اینطور نگو ، مبادا جلوی بچت خودتو سرزنش کنی

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی معلومه که مادر خوبی هستی خدا برای پسرت حفظت کنه مطمئن باش هیچکس نمیتونه جای خالی تورو براش پر کنه.

اینو منی میگم که یکساله پسردایی ۱۰ ساله ام از غم بی مادری داره داغون میشه

عزیزم آروم باش هر بار عصبی میشی نفس عمیق بکش سعی کن تمرین کنی که به اعصاب خودت مسلط شیاز یک نفر کمک ...

خیلی سعی میکنم عزیزم من قبلا خیلی ادم اروم ومظلومی بودم ازوقتی بابام فوت کرد انگار ی شیطون بدجنس شدم همش عصبیم

خیلی سعی میکنم عزیزم من قبلا خیلی ادم اروم ومظلومی بودم ازوقتی بابام فوت کرد انگار ی شیطون بدجنس شدم ...

بخاطر افسردگیه عزیزدلم 

باید دنبال درمان باشی

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

از اینا فکرا نکن

پیش میاد

سروکله زدن مدوام با بچه ها ادم رو دیوانه میکنه

هرموقع که جوش اوردی قبل از اینکه اولین کلمه حرف رو بزنی فقط با خودت بگو باید دور بشم از اون مکان باید ۵ دقیقه بگذره باید اول یه لیوان اب بخورم بعد تصمیم بگیرم

الهی معلومه که مادر خوبی هستی خدا برای پسرت حفظت کنه مطمئن باش هیچکس نمیتونه جای خالی تورو براش پر ک ...

سلامت باشی عزیزم خداوند شماو عزیزانتون روهم حفظ کنه ازبس گریه کردم چشام باز نمیشه فک میکنم خیلی ادم بدی هستم

از اینا فکرا نکنپیش میادسروکله زدن مدوام با بچه ها ادم رو دیوانه میکنههرموقع که جوش اوردی قبل از این ...

باشه عزیزم امتحان میکنم حتما ممنون ک وقت گذاشتین