2777
2789
عنوان

از پدرم متنفرمممممممممممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 27 پست
بابای منم یبار خیانت کرد در حد چت چند سال پیش بعد من فهمیدم بابام متوجه شد ک من فهمیدم رفت تو مسجد ق ...

همین خیانت کردن بخدا باعث شد حسه خوبی نداشته باشم ب پدرم...

پدرم الان اینه، واعی ب حاله مردای دیگه!!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظر من که شما شلوغش کردی پدر بد ندیدی یه سری کارا به مزاج ما خوش نیست ولی پدر و مادرا نظرشونه یکم ر ...

دیگه پدره من چیکار میتونسته کنه ک نکرده؟؟

فقط یدونه مونده کتک زدنمون!!!!!! اونم بزنه دیگه تکمیل میشه

ولی واقن از نظره روحی خییلی بِهَم ریختم

اگر توجه کنین از زمانه دبیرستانم نشستم تایپ کردم واستون

هدفم این بود ک ب مخاطب بفهمونم این حسه نفرتی ک ب پدرم دارم یه روزه ایجاد نشده...

چندین ساله اینا روو هم طلنبار شده نشسته توو این دلم سنگینی میکنه

به نظر منم خودش شلوغ کرده انگار دختر پونزده سالس با ۲۴ سال سن باید خیلی فهمیده تر باشه

عزیزم حرفه شما متین🙏🏻 من اصلن بچه...

واقعیت من نشستم از زمانه شروع و دبیرستانم تایپ کردم ک ب مخاطب بفهمونم این حسه بد ب پدرم یه روزه ایجاد نشده...

حتی این کوچیکترین کارا هم ممکنه بشه تروما واسه فرزندتون!!!

من واقن اینو متوجه شدم ک یه بچه حمایته روحی بیشتر نیاز داره تا هر چیزه اینه ای

عزیزم منم از پدرم خیلی بدم میاد هیچ حسی بهش ندارم ولی مادرم با همه سختی هایی که کشید باز در اختیار پ ...

واقعیتش من اصلن قیده تشکیل زندگی رو زدم...

ایشالا ک خدا ب دله هممون آرامش بده

من فکر‌می‌کنم بیشتر مشکل از خودته تا پدرتپدر بد ندیدی که فدر همین باباتم بدونیپدرت خشونت کلامی داره ...

از خدا میخوام هیچ وقت این حسی ک تجربه کردم رو تجربه نکنی...

اینکه این وضعیت رو از پدرت ببینی!!!!

درسته من فضولی کردم... ولی توقعه اینم نداشتم با این همه سال زندگیه مشترک، بخواد همچین حرکتی بزنه

خداشاهده اگه شما خودتم این موضوع برات پیش میومد همین کاری ک من کردمو میکردی!!!!

یعنی میتونستی سکوت کنی ک همچنان پدرت ادامه بده؟؟

من از خودخوری داشتم دیوونه میشدم...

پدره من ک توو ذهنم از بُت ساختم این بود... واعی ب حاله بقیه آقایون

پدر من کتک میزنه و خسیس (پول شارژ نمیده)و شکاک (حنی نمیزاره در خونه باز کنیم) و مامانم بدبختم انقد زحمت کشید برا پدرم مرسض شد نمی برتش دکتر پدرم طلاهایی که مادرم زمان مجردیش با پول کارگریش جمع کرد فروخت و بهش خیری ساله پس نمیده! پدرم با چوب خواهرمو محبور به ازدواج کرد و پشت دخترش در نمیاد پشت داماد فاسد ( زن صیغه می‌کنه) و معتاد و و تنبلش و بد دهنش در اومد خواهرم شب و روز گریه می کنه پدرم محلش نمیده و خوشحال رو بدبختی بچهاش که خودش مسبب بدبختیامونه ،منو هم به زور ازدواج داد بدبختم کرد و هزار تا بلای دیگ سرمون آورد...

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
پدر من کتک میزنه و خسیس (پول شارژ نمیده)و شکاک (حنی نمیزاره در خونه باز کنیم) و مامانم بدبختم انقد ز ...

منم در ادامه اضافه کنم، دقیقن پدره منم نمیزاره بیرون برم چندان

نهایت زمانی ک کاری داشته باشم میرم!!!!

انقد نزاشتن من با کسی ارتباط بگیرم ک الان هیچ دوستی ندارم

همیشه حس میکنم تنهام

ن‌ بیرونی ن تفریحی ن دوستی... هیچی رسمن

حتی چن روز پیش بعد از چن سال همکلاسیه دوران دبیرستانمو دیدم، سریع از من پرسید: چی شد؟؟ بلخره بابا مامانت ولت کردن؟؟ یا هنوز گیر میدن بهت؟؟؟!!!!!😏😏😏😂😂😂

فکر می‌کرد داره شوخی میکنه باهام... ولی نمیدونستم کُلی عذابی ‌ک توو دورانه ۱۷ ۱۸ سالگی کشیدم توو ذهنم زنده شد...

این ک یه دختره شادو شنگول بودم

الان تبدیل شدم ب یه دختره منزوی و درون‌گرا، درون گرا ک چ عرض کنم... گند زده شده ب اعتماد بنفسی ک داشتم!!!!

پدره من بیشتر روحی روانی اذیت میکنه...

خدا آرامش بده ب هممون

یا همین امشب ماهواره داشت مسیح علی نژادو نشون میداد ک در رابطه با حجابه اجباری میگفتو نقضش میکرد...پ ...

امیدوارم دوستان این کامنتم ک در ادامه‌ی تاپیکمه رو هم بخونن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

منم در ادامه اضافه کنم، دقیقن پدره منم نمیزاره بیرون برم چنداننهایت زمانی ک کاری داشته باشم میرم!!!! ...

خدا لعنت کنه پدرمو هم جسمی و هم روحی

هم ازدواج بد مجبورمون کرد هم خودش بد بود

انشالله تقاص پس بده پدرم و همه ی اونایی  که در حق من و عزیزانم ظلم کردن آینده من و خواهرم تباه شد 

آینده من و عزیزانم رو تباه کرد پدرم با ظلماش

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
دیگه پدره من چیکار میتونسته کنه ک نکرده؟؟فقط یدونه مونده کتک زدنمون!!!!!! اونم بزنه دیگه تکمیل میشهو ...

عزیزم متوجه شدم ولی از حرفات بیشتر حس کردم زیادی روی کارای پدرت حساسی رابطه پدر و مادرت اصلا به شما مربوط نمیشه چون زن و شوهرن اگر حرفی میزنه حتما میتونه از دل مادرت در بیاره و کارایی که با شما هم میکنه اونقدر نیست که حس تنفر داشته باشی 

اگر از بدی بعضی از پدرا بدونی این حرفارو نمیزنی پدر و مادر تا ابد باهامون نیستن با این حسا خرابش نکن