2777
2789
عنوان

نامزدم میگه تو خیلی پول پرستی

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 38 پست
٢٤ و ٢٩قبلا معرفی کردن ولی جور نشد یهو شنیه زنگ زدن اومدن ازمایش رفتیم محرمیت خونده شد نشان اوردن چه ...

مگه میشه اینقدر عجله

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

استارتر شما حق داری انتظارات مالی از همسرت داشته باشی حتی اگر بالاتر از حدمعمول باشن، ولی این انتظارات باید در قدم آشنایی مطرح بشن نه وسط انجام کارهای جشن

این دیگه اسمش آشنایی نیست شما دارین جشن میگیرین، وسطش یکباره میفهمی این آقا نمیتونه انتظارات مالیت رو براورده کنه؟

بشینین سنگ‌هاتونو وا بکنین و الکی خودتون و خانواده‌هاتون رو اذیت نکنین اگر باهم مچ نیستین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب وقتی شرایطش از شما پایین تره چرا تا همین جا باهاش ادامه دادی، بنظرم چون از لحاظ مالی باهات اوکی ن ...

واقعا پشیمونم

تازه برگشته گفته همونو که ٤٤ت بود پسند نکرد امروز شده ٤٦میلیون و اونم ندارم بخرم ..

منم گفتم هری

٢٤ و ٢٩قبلا معرفی کردن ولی جور نشد یهو شنیه زنگ زدن اومدن ازمایش رفتیم محرمیت خونده شد نشان اوردن چه ...

یعنی چی شناختت جمعیتیه؟

ببین معرفی کردن با اینکه چقدر در ارتباط بودید فرق داره

می خوام بدونم شما چه مدت باهم آشنا بودید مثلا آیا چند ماه تو ارتباط لودید خودتون؟

تلفن صحبت کنید و بیرون برید مثلا یه مدت

اینو منظورمه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
کارت خیلی اشتباه بود بعدشم توقع هاتت بالاستموقعی ک جلو طلا فروش کوچیکش کردی دیگه میخای چی بشه تازه ا ...

ببینید من خودم شاغلم تو دوران مجردی ماشین خریدم ولی اینکه طرفم نتونه یه سرویس متوسط بخره خیلی مسخره اس😐

ببینید من خودم شاغلم تو دوران مجردی ماشین خریدم ولی اینکه طرفم نتونه یه سرویس متوسط بخره خیلی مسخره ...

موقعی ک باب میلت نبوده چرا تا اینجا باهاش اومدی ک حالا دچار مشکل بشع شغلش چی بود؟ 

ببینید من خودم شاغلم تو دوران مجردی ماشین خریدم ولی اینکه طرفم نتونه یه سرویس متوسط بخره خیلی مسخره ...

خوب ببین شما اصلا شناختی از طرفت و وضعیت مالیش نداشتی انگار

بعد خوب وقتی دیدی از تو پایین تره و نمی تونی این پایین تر بودنش رو بپذیری چرا قبولش کردی

کلا خیلی عجله کردید

کلا یه هفته میشههمه گفتن پسر خوبیه

الانم پس برو بگو همون همه جواب بدن🙄

همه بگن😐

آخه آدم سر یک هفته مگه نامزد میکنه

یک هفته مگه کافیه واسه شناخت،یک ماه دو ماه هم کمه چه برسه یک هفته

چرا اینقدر عجله ای میخوای عقد کنی؟؟؟؟

دوران نامزدی قبل عقد برای شناخت بیشتره 

شما الان داری میشناسیش پس چرا ادامه میدی؟؟؟