2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سرما که هست 

دیروز ما جنگل بودیم هنوز گوشه جاده و روی کوهها کف جنگل برف بود 

دما هم حدود ۹ تا ۱۰

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

ببین کلا فرمالیته خیلی خیلی خزه نکن بنظرم

عروسیت برو یه باغ باکلاس عکس و ویدیو بگیر یادگاری

فرمالیته ینی چی اخه اصلا درک نمیکنم ارایش میکنن دست همو میگیرن میدوعن میخندن😣😖

ببین کلا فرمالیته خیلی خیلی خزه نکن بنظرمعروسیت برو یه باغ باکلاس عکس و ویدیو بگیر یادگاریفرمالیته ی ...

نه نیست فقط خواستم بدونید خر نیست

و مدل جدیدش فرق کرده

اون بدو بدو خنده تموم شده

خب این دنا رو میشه تحمل کرد؟

نمیدونم 

ما با لباس و پالتو و کاپشن سردمون بود 

میشه با لباس عروس و کت دامادی تحمل کرد؟

من نمیتونم 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
نه نیست فقط خواستم بدونید خر نیستو مدل جدیدش فرق کردهاون بدو بدو خنده تموم شده

هر مدلش خزه فرقی نداره

کلیپ عروسی باید عروسی باشه عروس و داماد با لباسای خودشون

اون کار دیگه مسخره بازیه

شاید تو سالگرد ازدواج یا برای عقد بهتر باشه اون کار اما عرووووووسی خودت یه فیلم کاملا تکمیله که همونم خیلی حوصله میخواد و کلی خسته میکنه ادمو

نمیدونم ما با لباس و پالتو و کاپشن سردمون بود میشه با لباس عروس و کت دامادی تحمل کرد؟من نمیتونم

لباس عروس نمیشه تو فرمالیته پوشید که همون کت واینارو میپوشیم دیگه

لباس عروس نمیشه تو فرمالیته پوشید که همون کت واینارو میپوشیم دیگه

شرایط رو گفتم عزیزم شما تصمیم گیرنده هستید مسلما اردیبهشت تشریف بیارید یا نیمه دوم فروردین خیلی بهتره