2777
2789
عنوان

از استرس خوابم نمیبره 🤐🤐🤐

161 بازدید | 17 پست

من عاشق عمل بینی ام یعنی  بزرگترین حسرت زندگیم بود   بدون اجازه خانوادم و شوهرم رفتم بیانه دادم نوبت گرفتم خیلی در لحظه جوگیر شدم 😂🤩 یک حس ذوق و ترس خاصی دارم 

با چند سال پس انداز و تلاش بلخره یه 20 تومن جور کردم   یه کلینیک پیدا کردم که خیلی ارزون میگیره خیلی هم کار‌شو تعریف میکنه یعنی گفت صد در صد تضمین میکنه که  هیچ مشکلی پیش نمیاد   منم امروز برا سه هفته دیگه نوبت گرفتم و  گفت  5 تومن بیانه دادم و  اگه پشیمون بشم فقط دو سوم مبلغ میتونم پس بگیرم 

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️

حالا خانوادمو و شوهرم چجوری راضی کنم  بیانه دادمو و گفتم توو عمل انجام شده قرارشون بدم 😭😭😭😭😭 عمرا اگه بذارن قبلا بهشون گفتم میگن خیلی عوارض داره بفهمن جا ارزونی هم دارم میرم اصلا رضایت نمیدن ولی من رویا این عمل توو سرم چیدم  یعنی اگه نذارن خیلی شکست بدی میخورم  

😭

کدوم دکتر؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با شوهرت منطقی حرف بزن بگو اینجوری حالم بهتره خوشحال ترم

ولی اسی خیلی قیمتاش مناسبه ها 

خوب تحقیق کن بخاطر چن میلیون کمتر اون صورت ماهتو خراب نکنیا دختر🥲❤️

ناراحت نشی ولی بنظرم دکتری ک کارش خوب باشه و شلوغ باشه تو دیوار آگهی نمیزاره و قیمتاش اینجوری نیست 

بیشتر تحقیق کن به پشیمونیش نمیارزه

بدون رضایت که نمیشه بیانه دادم توو عمل انجام شده قرارشون بدم فردا باهاشون حرف میزنم 

دوستم میگه  دخترخالش جا همین دکتر انجام داده و راضی بوده  توو  کلینیک چند نفر دیگه هم بهم گفتن این قیمتی دیگه نمیتونی جایی پیدا کنی خیلی جو زده شدم 

آدم سگ بگیره جو نگیره حالا هم خیلی ذوق دارم  هم از اتاق عمل میترسم  هم بگید من چه خاکی توو سرم بریزم 😂💔💔

دکترایی که هزینه بیشتر میگیرن کارشون تعریفی نداره بعد تو رفتی بدون تحقیق وقت گرفتی؟ هر روز برو یه هغته مراجع های مطبشون رو ببین..کسایی که عمل کردن رو ببین چجوری شدن راضین یا شاکی زیاد دارن و...از روی عکسهایی که اینستا و..میذارن تصمیم نگیر

دوره نقاهت عمل چجوریه. 

دوستانی که عمل کردید چه مدل بهم پیشنهاد میکنید  من خودم نیمه فانتزی دوس دارم نمیخوام زیاد تابلو باشه عمل کردم 

بعد عمل درد داشتید؟؟؟؟؟؟ 

تا چند وقت چسپ میزدید اخ عاشق اون چسپ هستم 😂🤩

دکترایی که هزینه بیشتر میگیرن کارشون تعریفی نداره بعد تو رفتی بدون تحقیق وقت گرفتی؟ هر روز برو یه هغ ...

واقعا میخوام خودمو به آرزوم برسونم ته دلم خالی کردی 😢

امیدوارم به آرزوت برسی عزیزم ولی قشنگ تحقیق بکن بعد برو...مثلا ببین بینی هایی که مثل مال تو بودن رو چجوری عمل کردن (بینی گوشتی، استخوانی و....) ببین قشنگ درآوردن یا نه..

اینجوری که من می بینم به خاطر قیمتش جوگیر شدی.

دکتری که عمل می کنه خیلی خیلی خیلی مهمه. تجربش. نوع کارش. چشم بسته نرو جلو. عوارض هست. پشیمونی هست. مشکلات سلامتی خیلی مهم هست. خیلی اتفاقای بدی ممکنه بیفته. تحقیق کن. بدبینانه هم تحقیق کن. کارای قبلی دکتر رو ببین.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

ببین بخدا نمیخام ته دلت رو خالی کنم از رو حس انسان دوستی دارم بهت میگم،چند وقته پیش یه دختره تو سه بیمارستان دولتی و ارزون عمل میکنه،میاد خونه حالش بد میشه دماغش یه شدت خونریزی می‌کنه طوری که بند نمیومده بعدشم به رحمت خدا رفت ،شما هم ریسک کن بخاطر ارزون بودن مواظب باش حتمااااااا