2777
2789

چن وقته؟

من نمیدونسم تازه فهمیدم خودشو لو داد ولی گردن نمیگیره 

علایم و رفتار ش چطوریه

قبل و بعد مصرفش چطوریه

از نظر جنسی چطوری هستن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نوک دماغش میخاره

بدنش خارش داره

موقع نعشکی مهربون و امید داره و دسودلبازه 

موقع خماری حال نداره

سیگار زیاد میکشه

خوراکی شیرین وچای زیاد میخورن

ازلحاظ جنسی اوایل اعتیاد نیم‌ساعت طول میکشه

ادم پول داشته باشه معتاد باشه اصلا معلوم نمیکنه ادمی که بی پول باشه داغون تر میشه.. علایمش خواب زیا ه صبحا سخت بیدار میشن صداهاشون دورگه اس لباشون سیاه میشه دیر انزال میشن یبوست هستن همیشه 

نوک دماغش میخارهبدنش خارش دارهموقع نعشکی مهربون و امید داره و دسودلبازه موقع خماری حال ندارهسیگار زی ...

لاغر شده

قهوه هم میخوره هروز 

بعد دوبار تو کرونا کشیده کرونا گرفته بوده یبار هم خورده 

من اتفاقی دیدم پیج اینایی ک تریاک میکارن برداشت میکنن دنبال می‌کنه پرسیدم گفت کشیده .. و الآنم میخاد بکاره ببینه می‌تونه ازش شیره بگیره یا نه ولی نمی‌کشه 

یه مورد داریم توخونه

اخه وقتی خمارن یعنی مواد نرسیده بهشون پس نگول نیستن و اهنگ نمیخونن اتفاقا سگن و درد خماری دارن😅وقتی نعشه ان رو مود سرحالی و سرکیفی ان. یه نفر رو نمیشه تعمیم داد به همه 

ادم پول داشته باشه معتاد باشه اصلا معلوم نمیکنه ادمی که بی پول باشه داغون تر میشه.. علایمش خواب زیا ...

صداش اره ولی لباش نه 

شبا دیر میخابه صبا زود بیدار میشه ولی بیشتر وقتا صبح ها میخابه تا لنگ ظهر. شغلش ازاده