2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفم بابت حس بدی که هر سری تجربه میکنی...

اما ببین از هر آدمی تو زندگیت چه درسی باید بگیری

ببین چی باعث میشه دلت بشکنه؟

اون حس رو از خودت دور کن...

وقتی از چیزی در مقابل مرد ها ناراحتی، نیازی به نوشتن نامه نیست

نامه ی طولانی و بدون هیچ ویرگول و علائم نگارشی.

که طرفت سخت هم متوجهش بشه.

به مرد احساست رو بگو

بگو از اینکه مواقعی که سهوا حتی اشتباهی میکنم ، دیگه جوابمو نمیدی،خیلی دلم می‌شکنه...‌

من همیشه تلاشمه تو ازم راضی باشی...

بگذر و برو

تو ذهنش میمونه و به مرور تغییر می‌کنه 

هیچ وقت بحث منطقی با مردها جواب نیست.هییچ وقت

امضامم بخون

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
می‌گه‌دلم نمی کشه‌دیگه باهات خرف بزنم تا یادم بره ‌گیج بازیتو

بنظرم شوهرتون خیلیی کمال گران

و اینکه خودشون هم خیلی اهل رعایت و دقیق هستن 

اینا حل میشه ولی احترام و علاقه ی بینتون واقعا لذت بخش بود

شکر

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
من خودمو به اون راه می زنم که ندیدم و واسه همه پیش میاد

نمی‌دونم حرفم درسته یا نه ولی من با دوستام و اطرافیانم معمولا اشتباهات رو به رو خودم میازم که ناراحت شدم نه اینکه قهر بکنم با احترام ولی به روشون میارم که متوجه بشن