2777
2789

چیزی بالاتر از سلامتی فرزندتون. وجود نداره. و اینو فقط ی مادر. میتونه تمام قد راجبش حرف بزنه. و شما الان ی مادرید. پس ب خاطر فرزندتون کم کم شروع کنید. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا باید به بچه فکر کنی نمیدونم الان تو چه مرحله ای هستی ولی اول از همه کمش کن مثلا دیگه پاکت نخر نخی بخر جاهایی نرو که میدونی احتمال سیگار کشیدن هست نرو وقتتو پر کن بیکار نمون اصلا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

عزیزم کتاب ترک سیگار الن کار خیلی تاثیر داره من ی بار خوندم باهاش ب راحتی ترک کردم ولی متاسفانه دوباره سری موضوعی بهانه دادم دست خودم وکشیدم ولی یکی ازدوستام رفته کرج کم ترک سیگارباهیپنوتیزم ترک کرده منم میخام برم 

خیلی پرخاشگر میشم 😭

میدونم ولی بچه گناه داره خب روی سلامتیش تاثیر داره خدایی نکرده مشکلی براش پیش بیاد هیچ وقت خودتو ‌نمیبخشی وقتتو پر کن مدیتیشن کن ارامشتو از راه دیگه به دست بیار

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ