2777
2789

از اونا بود که خیلی خر پول بنظر می‌رسید

دوتا گوشی داشت که یکیشونم آیفون بود

یه ساعت خیلی لوکس و گرون 

انگشتر جذاب 

اما شلوار شیش جیبش تو ذوووق میزد😶

بعد اون خانم بانک دار اینقدر تحویلش می‌گرفت 

هرکی میومد داخل بهش دست می‌داد 

اینقدر خوش رو و خوش برخورد بود با اینکه از سر و روش پول می‌ریخت ...

تمام امروز ذهن منو درگیر کرده😂 

و شاید خیلی جالب باشه براتون که منو فالو داره خدا شاهده 

من از غذاهای خوابگاهم که استوری میذاشتم همش بهم می‌گفت مگه رفتی سربازی🫡

من خیلی پیجم بزرگ نیست اما برام جالب بود که کسی که فالو دارمشو تو بانک دیدم اونم زندشو😐😂

منو تاحالا ندیده (عکس خودمو نمی‌ذارم تو پیجم )اما هی برمیگشت نگاه میکرد (شایدم سنگینی نگاه منو حس میکرد😂🤦🏻‍♀️)

شاید بگید به ما چه اما تجربه جدیدی بود برام 

حالا سوالم اینه اینجور پسرا واقعا به زنشون متعهد میمونن؟! 

یه دوتا خانم یجووووری براش دلبری میکردن الکی باهاش حرف میزدن اونم همچین انگاری بدش نمیومد ( شایدم اجتماعیِ) 

بخدا من جز اون دوتا نبودما جان خودم من فقط از دور نگاه میکردم😂

عزیزم چند بار تاپیک میزنی 🤣

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چند بار تاپیک میزنی 🤣

تا وقتی پسره تاپیک رو ببینه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

برحسب اطلاعات کسب شده و تجریهعرضم به حضورتباصد نفر عین تو لاس میزنهبعد ازدواجم لاس میزنه

می‌دونم خواهرم 😂😂

قشنگ مشخصههههه به شدت اجتماعیه حتی تو بانک هم همینطور بود