2777
2789
عنوان

اعتیاد در بارداری

456 بازدید | 31 پست

من نمی‌دونم واقعا یه سری اعتیاد دارن بچه سالم دنیا میاد من سیگاری هستم و نتونستم تا امروز ترک کنم ۴۰ روزمه هفته دیگه اولین سونوو هست یعنی استرسی دارم که خدا میدونه از تجربیات بهم بگین مامان هایی که سیگاری بودین چه کار کردین یا تو در و همسایه آشنا …کمکم کنید دعا اون می‌کنم خواب ندارم از استرس منتظر نی نی نبودم ولی شکر که اومده توهین و قضاوت نکنید 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یکی از دوستام که خداروشکر دیگه الان باهاش قطع ارتباط زمان بارداریش هم سیگار میکشید هم هرفته مشروب میخورد الان دخترش سه سالشه و ناز و گوگولیه هیچ مشکلیم نداره

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

هر لحظه که به ذهنت اومد بکشی بگو ولش کن

سریع برو دنبال یه کاری تا حواست نره سمت سیگار

سر خودت رو مدام گرم کن

چرا از اول رفتی سمت سیگار آخه؟ از بوی سیگار متنفرم

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

کاش میتونستممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه بخدا راحته 

دیگ نخر سیگار 

یا میتونی دکتر بری مشکلت بگی کمک کنه 

اگ هوی اسموکری با دکتر قلبم مشورت کن 

در نهایت اون یه بچس که مامانش همه پناهشه این کار خیلی کوچیکه ک بخای بخاطرش بکنی:)

وسوسه وهوس سیگار زود میاد زود ازبین میره باید اینو بدونی تایه مدت کشکه خشک بخور هوست از بین میره واسه بچه هم خوبه کلسیم داره یک هفته تحمل کنی حسه خوبی سراغت میاد فکرت باز میشه یه پرده از جلوچشمت برداشته میشه طمع واقعی غذارو اون موقع احساس میکنی

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم