2777
2789
عنوان

هرگز رل نزنید هرگز

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 125 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجوری پرسید ازم :من تاحالا چشم به خانوم یا دختر کسی نداشتم و به این کارا فکر نکردم لطفا شما باهام ...

نه عزیزم چه منگنه ای آخه

اصن نیازی نبود اون لحظه بشی حسنک راستگو😑

اونم دیدار اووووول

میگفتی اره دقیقا منم عین خودتون، اهل اینچیزا نیستم وگرنه خب ازدواج سنتی انتخابم نبود که

همینقد راحت🚶🏻‍♀️

اینجوری پرسید ازم :من تاحالا چشم به خانوم یا دختر کسی نداشتم و به این کارا فکر نکردم لطفا شما باهام ...

بهر حال جزو معیارهاش بوده

الان بفهمه بهتره تا بعد از ازدواج اذیتت کنه

خیلیا پاکن و دختر مثل خودشون می‌خوان

شما هم ان شالله جای دیگه ای قسمت خوبی مصیبت میشه

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
واقعا حق با شماست من خیلی غلط کردم :)

عزیزم نمیخام شما رو ناراحت‌کنم ولی حرفم کلا با کساییکه که این روابط خیلی عادی جلوه‌میدن انگار هیچی نشده اون پسر هم واقعا بد کاری کرده قبول که در مقابل صداقت شما اینجوری جواب داده ولی به نظرم این روابط کلا جامعه ما رو به لجن کشیده زن ومردای متاهل هم دارن سمت این روابط میرن وای به چند سال ایندمون 

عزیزم نمیخام شما رو ناراحت‌کنم ولی حرفم کلا با کساییکه که این روابط خیلی عادی جلوه‌میدن انگار هیچی ن ...

اتفاقا تنها کسی که درست برخورد کرده و میکنه این اقا بود :)