2777
2789
عنوان

هرگز رل نزنید هرگز

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 125 پست
قسمت هرچی بوده ایشالله ک خیره برای هردوتاونولی خاهرم کسی ک با ۲۲سال سن اولین خاستگاریشو با نظر خانوا ...

فردا میرم جلو مغازه شون میخام قایمکی ببینم اونجا هم مثل خونه ما اقا و متین رفتار میکنه یا نه 

اگه با مشتری هام عین اونی بود ک تو خاستگاری بود من خودمو میکشم بخاطر از دست دادنش

جز صداقت حساسیت های طرفین هم مهمه.مثلا من اگر بدونم همسرم قبل من دوست دختر داشته دیگه حس و ذوق قبل ر ...

همه این موضوع رو دوس دارن واقعا کسی نیس ک از این موضوع ک چ مرد و چ زن قبلا رابطه ایی نداشته باشه ازدواج کنن ولی باز برمیگرده ب صداقت ک ایا ب راست گفته ک قبلا تحربه ایی تو این زمینه نداسته یا ن؟

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بخاطر این ناراحتم که انتخاب اولم هیچی نبود ولی بخاطر اون هیچی اینو از دست دادم

زندگی مث صفه ی راداره تا ی شعاعی رو تشون میده بیشتر از اون دیدن مقدور نیس و خدا آگاهه واقعا نمیشه ب قاطعیت گف ایشون مناسب بودن و اگر براتون رقم نخورده قطعا فراتر از رادار و دیر منو تو چیزی بوده ک قسمتت نشده

همه این موضوع رو دوس دارن واقعا کسی نیس ک از این موضوع ک چ مرد و چ زن قبلا رابطه ایی نداشته باشه ازد ...

از نظر شرع هم پرسیدن همچین سوالی از طرف مقابل ایراد داره ؛ چون هم نوعی حق الناس هست چون طرف داره به گناه اقرار می‌کنه هم نوعی تجسس که اگر جواب نده هم مورد قضاوت واقع میشه یا شایدم مجبور به دروغ بشه 

از سمت دیگه اقرار گناه پیش هرکسی غیر خدا حرامه.

برای همین کلا نباید پرسید به جاش باید خوب تحقیق کرد . ولی برای اون آقا این حساسیت بالا بوده و پرسیده بنظرم حق داشته

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

اینجوری پرسید ازم :من تاحالا چشم به خانوم یا دختر کسی نداشتم و به این کارا فکر نکردم لطفا شما باهام ...

خوب کردی راستشو گفتی صداقت همیشه بهترین کاره انشالا به پاداش این صداقتت خدا بهتر ازین رو سر راهت قرار می ده

فردا میرم جلو مغازه شون میخام قایمکی ببینم اونجا هم مثل خونه ما اقا و متین رفتار میکنه یا نه اگه با ...

خاک عالم.... اصلا گیریم بر فرض محال اون طبق ادعاش پاکه تو ارزش اینو نداشتی ی پسر بخاطرت انعطاف بخرج بده نادیده بگیره همچین چیزیو؟یکم عزت نفس خوب چیزیه

فردا میرم جلو مغازه شون میخام قایمکی ببینم اونجا هم مثل خونه ما اقا و متین رفتار میکنه یا نه اگه با ...

یا خالق زیبایی ها جلل خالق 

چی میگی ؟

صادقانه پرسیده صادقانه شنیده حقشه ی ناتو بخوره به تورش 

ببین چی گیرش بیوفته ی هفت خط 

از نظر شرع هم پرسیدن همچین سوالی از طرف مقابل ایراد داره ؛ چون هم نوعی حق الناس هست چون طرف داره به ...

خب اوکی حق داشته و پرسیده

اگ ایشون ب دروغ میگف ن نبودم و قسم و ایه میخورد براش چی؟؟؟

کسی ک دروغ بگه هرکاری ازش برمیاد هرکاری

حالا شنیدن دروغ خوبه؟؟

یا اینکه صداقت خوبه

خواهر ارومت بگیره داری چیکار میکنی با خودت حالا پسر پادشاه نبوده که به خودت بیا

استارتر ولی افرین بهت که راستشو گفتی

تو ازدواج صداقت واقعا لازمه

این که فقط دختر و پسر ازدواج کننن کافی نیست باید بعد ازدواج هم همو بخوان 

خیلی دیدم پسری رفته خواستگاری رو یه چیزی حساس بوده در موردش سوال پرسیده و دختره دروغ گفته تا به پسره برسه و بعد ازدواج معلوم شده و پسره متنفر شده از زنش و زندگیشون جهنم شده 

کاربری دست دو نفره