2777
2789
عنوان

کم محلی دوست پسر نامزد

72 بازدید | 11 پست

🚶🏽‍♀️💔اگه کم محلی کنه سرد باشه وقت نزاره چیکار می کنین ؟

من این رفتارها رو داره اما خیلی دوسش دارم ی ساعت نباشه انگار دیونه ها میشم جدایی سخته چیکار کنم بنظرتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین رفیق من فقط تجربه ای که دارم رو بهت میگم نه شکی توی دلت ایجاد میکنم نه هیچی ولی کسی که تو اولویتش باشی حتی یه چند ثانیه ازت خبر نمیگیره ؟

من خودم دوست پسر سابقم بهم بی توجهی بی محلی می‌کرد تهش کات کرد و رفت اونم به خاطر یه دلیل مسخره بهتره بگیم بهونه همه ی آدم ها مثل هم‌ نیستن !

ولی خب اگه واقعا عاشقته دوستت داره تو اولویتش هستی پس چرا حتی چند ثانیه تماس نمیگیره چرا واقعا باهاش مطرح بکن ولی بدون دعوا پسرا کلا از دعوا کردن وپیگیرشون بودن خوششون نمیاد اگه شرایطشو داری با مشاور حرف بزن 

ببین رفیق من فقط تجربه ای که دارم رو بهت میگم نه شکی توی دلت ایجاد میکنم نه هیچی ولی کسی که تو اولوی ...

خب باهاش حرف زدم میگه تو پی‌گیری میگم من چ پیگیری هستم میگم توجه کن میگه همیشه ک نمیشه توجه کرد بهش میگم خب ی دوست دارم ساده چیه آخه دریغ می کنی ازم بعضی وقتا میخام جدا بشم ولی خیلی وابستشم سختمه اما خودممم دارم نابود میشم درک می کنی 💔