2777
2789
سایه سیاهش میبینم زندگیم خراب کرد از شوهرم جدا کرد الآنم تو خونه تنها بچه هام خوابن در اتاق بستم ولی ...

شوخیه یا واقیعت  نمیترسی

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطوری میشه بیشتر توضیح بدین

از بچگی باهام بود حسش میکردم ازدواج طلاق شد بدن درد سنگین دارم شبا دوشنبه چهارشنبه شبا کنارمه حسش میکنم صدا می‌کنه ولی تو خونه جز منو بچه ها کسی نیست پول تو کابینت میبینم پول زیاد نه یه بارم شب خوابیدم هیچی نداشتم بخوریم یخچال خالی بیدار شدم رو گاز غذا بود باور کن اگر دروغ بگم 

شما خودت نصفه شب تو تاریکی یه غریبه ای که نرمال نیست رو وسط خونه ببینی محبتت گل میکنه میری بغلش میکن ...

شوخی کردم حالا نزن منو😂من بودم همرو بیدار میکردم به صف میکردم نمیزاشتم بخابن دمت گرم ک تونستی بخابی😂🫂

ازدواج کردم جدا شدم همش بینمون بحث بود الکی کاری کرد جدا شدم بیش د ع ا نویس رفتم گفت خیلی پول میخواد ...

یه سایت میشناسم بدون پول باطل میکنه بفرستم برات؟

منم درد وطن سابق.تاپیکم ترکید که چی گفتیم ترکید؟ از غم مردم غم گرونی حالا بماند🤦🏻‍♀️❌⛔راستی مثل قبل آقایون درخواست⛔
من هر کدوم یه قسمتشو دیدم قشنگ💩به خودم

دابه هم قشنگه

منم درد وطن سابق.تاپیکم ترکید که چی گفتیم ترکید؟ از غم مردم غم گرونی حالا بماند🤦🏻‍♀️❌⛔راستی مثل قبل آقایون درخواست⛔
اتفاقا حوصلم سررفته خابم نمیبره خودت حوصله داری بگوووو🥲😂

اگر ترسیدی یا هرکسی ترسیده من گردن نمی‌گیرم 😂😂مسئولیتش با خودتون 

یک   دخترعمه دارم وقتی ابتدایی بودیم بشدت اهل هیجان و احضار و این چیزا بود 

در واقع نازی دخترعمم نیست نوه عمم هست 

هروقت میومد شهرستان خونه مادربزرگش که کسی نبود با دخترعموهام که دو سال ازش کوچبکترن مراسم احضار روح انجام میدادن 

خلاصه کنم چون خیلی طولانیه 

یک روز با یکی از دخترعموهام اومد خونه ما 

حالشون جوری بود که انگار شوکه شده بودند 

نازی یک تیک گرفته بود هرپنج دقیقه صدای واق سگ از خودش درمی‌آورد 

حتی صحبت میکرد یهویی وسط حرفش صدای واق سگ درمی آورد من جدیش نگرفتم فکر میکردم میخوان اذیتم کنند هرچند من کلا آدم ترسویی نبودم همه میدونستن 

اسباب بازی هامو برای نازی و دخترعموم آوردم 

مشغول بازی بود منم فقط زل زده بودم به نازی که چرا این رفتارش و تموم نمیکنه 

دخترعموم رفت تو گوش نازی گفت نباید اون کارو انجام میدادیم 

من متوجه شدم که انگار باز مراسم اجرا کردند 

خلاصه اون شب مادربزرگش اومد ببرتش 

خونمون قایم شد که همینجا خونه ما بخوابه 

دخترعموم گفت من پیش نازی نمی‌خوابم 

منم بازم اهمیت ندادم 

من و دخترعمم و دخترعموم و زن عموم تو اتاقم خوابیدیم 

خونه ما ویلایی هست و اتاقم یک پنجره داره که وقتی بازش کنی کوچه رو میبینی 

من و نازی تا ساعت دو شب بیدار بودیم و حرف می‌زدیم که یهویی صدای عجیب و غریب از کوچه شنیدیم 

انگار چند نفر در حالی که داشتن از کوچمون رد میشدن صدای همون واق سگ از خودشون در می‌آوردند و دف میزدن

وقتی از کوچه رد شدند دیگه صدایی نیومد

من و دخترعمم هر دو صدا رو شنیده بودیم تا صبح از ترس عرق ریختیم و بیدار موندیم 

خلاصه صبح اون تیکی که نازی گرفته بود برطرف شد 

چند رو. بعدش همسایه ها از مادرم میپرسیدن شما هم صدای عجیب و غریب و شنیدید ؟ 

مادرم بی خبر بود از من پرسید چیزی شنیدی چون همه همسایه ها میگن منم گفتم نه 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

چندروز پیش دنبال شونه می‌گشتم خونرو زیرو رو کردم پیدا نشد اعصابم خورد شد اومدم نشستم دیدم رو مبله جا ...

حالا این خوبه ما یه کابینت داریم کلا توش لیوان ایناس به مدت ی هفته هرکی در اون کابینتپ باز میکرد یدونه لیوان پرتاب میشد زمین میشکست هررربار بلز میکردی یدونش میشکست باورت میشه؟

ترسناک رو اصولاً میخونن بگو

تعریف کردم 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

پشمام چ دلی داری خاهر😬😬😬نمیترسی؟

دیگ از بچگی کنارمه خیلی کمکم کرده برام کار پیدا شد بدون بیمه ولی از بیمه زنگ زدن گفتن ده سال بیمه ی بیا بچه هام بیمه کن بعضی موقع تو کارتم در حد کم پول میاد یا تو یخچال در حد یکی دوتا میوه باور کن راست من تو شهر غریب بدون رفت آمد زندگی میکنم بچه هام بیرون نمیرن