2777
2789

دیوونه شدم دارم سعی میکنم ریشه این اختلال رو پیدا کنم چیشده که اکثر آقایون اینطور شدن ؟ تو اینستا تو گوگل همه جا نوشته از فرد خودشیفته دوری کن که هیچ درمانی نداره،وااالا کامنتارو میخونی همه باید طلاق بگیرن پس😐همهبا فرد خودشیفته دارن زندگی میکنند

بخدا باباهامون پدربزرگ هامون بی منت میرفتن کار میکردن و هرچی داشتن خرج زن و زندگی و بچه میکردن‌. ولی از یه طرف میگم شاید مقصر همون پدر مادرای دهه ۴۰-۵۰ هستن که یخورده محبت کلامی،عاطفی ،یه آغوش،یه بوسه از طرف پدرومادر ، خرج اون بچه نکردن و این بچه بخاطر کمبود محبت  تو بزرگسالی دچار این اختلال میشه؟؟

درست فکر میکنم؟🙄

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

دقیقا اقایون شدن پرنسس و ما خانمها باید خرج بدیم

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

واسه همینه که اختلاف سنی زیاد برام مهم نیست و پسر دهه شصتی می‌خوام 🌝😂

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بقول ترکیه ها ، توبه توبه استغفرالله

واسه همینه که اختلاف سنی زیاد برام مهم نیست و پسر دهه شصتی می‌خوام 🌝😂

بهترین شوهرا دهه شصتیان  از لحاظ روانی خیلی ثبات دارن

بهترین شوهرا دهه شصتیان از لحاظ روانی خیلی ثبات دارن

خوبه پس انتخاب اشتباهی ندارم ان شاء الله که کراشم ، شوووعرم بشه به حق حضرت فاطمه 😁💓😂

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

دهه هفتادی داریم تا دهه هفتادی

البته درسته من نباید از واژه همه استفاده میکردم ولی خیلی تو فضای مجازی داره آگاه سازی میشه درین مورد اختلال

البته درسته من نباید از واژه همه استفاده میکردم ولی خیلی تو فضای مجازی داره آگاه سازی میشه درین مورد ...

بااحترام من تجربه خودمو میگم خواستگارای دهه شصتیم خیلی بیشتر خودشیفته بودن و پسرای دهه هفتادی عادی ترن 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿