2777
2789

از تجربه تون متن های ادبی یا شعری کلا هرجیزی که واقعا نیازه یه انسان بدونه 

رو بگید ☺️ اگه دوس داشتید دوستاتونم تگ کنید میخوام امشب یه ارامش بگیرم با حرفاتون🌹

.

همه‌چی رو می‌خوای تنهایی جمع‌وجور کنی:🥲

وقتی مدام داری تلاش میکنی که همه‌چیز رو کنترل کنی یا ثابت کنی "من از پسش برمیام"، انرژی زنونه‌ات ته می‌کشه. 🥺

زندگی همش شده استرس و بدو بدو😰:

اگه دائم داری برای کار، زندگی یا حتی رسیدن به هدف‌هات هیچ وقتی برای خودت نمیزاری ، اون حس لطافت و خوشی کم‌کم محو میشه 🤦🏻‍♀

- احساس میکنم یه جای زندگی‌ام راه رو غلط رفتم ولی انقدر جلو رفتم که دیگه انرژی برای برگشت ندارم.

- خواهش می‌کنم این یادت بمونه مارتین؛ اگه فهمیدی مسیر رو اشتباه رفتی هیچ‌وقت برای برگشت دیر نیست! حتی اگه برگشتن ده سال طول بکشه باید برگردی... نگو راه برگشت طولانی و تاریکه! نترس از اینکه هیچی به دست نیاری...

@baycot

جز از کل/استیو تولتز

Hastii17 سابق

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت رو یادت رفته🤫:

می‌دونی اون وقت هایی که حتی حوصله نداری به پوستت کرم بزنی یا یه لیوان چای داغ بخوری؟ این همون جاست که انرژی زنونه کم میشه ، چون به خودت و دلت توجه نکردی.😓

احساساتت رو تو خودت می‌ریزی🙄:

هر بار که ناراحتی یا خوشحالی و خودتو خالی نمیکنی یا حتی با یکی حرف نمیزنی انرژی‌ خودتو کم میکنی ....

🧚🏻‍♀️

منبر برو برای خودت دم به دم رفیق

در گوش خود مدام بخوان معصیت نکن

از دل چگونه نفی خواطر نمی‌کنی

خود را از این خطر برهان معصیت نکن

خود را بکاو، کعبه دل خانه خداست

شیطان چرا نشسته در آن معصیت نکن

دنیای ما، قدم به قدم محضر خداست

در محضر خدای جهان معصیت نکن

با دست و پا و گوش و زبان اهل ذکر باش

با دست و پا و گوش و زبان معصیت نکن

این معصیت نکن به خدا ذکر اعظم است