2777
2789
عنوان

بقرآن دلم میخاد زنداداشمو بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 24 پست
اینطوری نگو عزیزم اون خودش مادره حتما فکر نمی‌کرده اینطور بشه.شاید قبلش شدید نبوده

توروخدا این جمله اون خودش مادر رو برای همیشه حذف کنید 

بعضیا مادر نیستن فقط تولید مثل میکنن و اسم مادر رو یدک میکشن ، اگه مادرا مادر بودن انقد ادم روانی و عقده ای نداشتیم تو جامعه همش از همین کودکی شروع میشه البته میگن از جنینی شروع میشه آسیب روانی بچه ، چه برسه به الان

اینطوری نگو عزیزم اون خودش مادره حتما فکر نمی‌کرده اینطور بشه.شاید قبلش شدید نبوده

قبلشم بچه عفونت گوش داشت و داشت دارو میخورد و دقیقا تا یکروز قبلش جفتشون حالشون خیلی بد بود🤦🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😆😆نیستم ولی بخدا گوش درده رو همه بچه ها دارن بیا تاپیک اولم ببین همه دارن میگن ازش

ولی برادر زاده من عفونت گوش رو از قبل داشت دوهفته بود داشت دارو مورد بخاطر بی احتیاطیای مامانش دکتر گفته شدیده باید از طریق سرم بگیره اگه برطرف نشه روی شنواییش تأثیر میذاره 🤦🏻‍♀️و همچنین دکتر گفته توی هوا سرد نباید بره که ماشالا مامانش تا میتونسته بردتش توی هوای سرد🤦🏻‍♀️