2777
2789
عنوان

مسخره نکنید این پسر کم داره

88 بازدید | 5 پست

مشتری هست  من فروشنده ازش خوشم میاد همه میگن زشته بد قیافست ولی خوش برخورد و مودبه ولی رفتارش یه جورایی هست یه روز میاد بآ انرژی احوال پرسی میکنه یه روز میاد حواسش نیست بدون نوبت میاد جلو سرش رو می‌زاره رو ویترین😐یا باید چند بار صداش بزنی تا متوجه بشه و فک کنم سر کار هم نمیره چون  همیشه شب ها میاد خرید  امروز صبح هم اومده بود همیشه هم یه کارتی دستش هست فک کنم مال بابآش هست خلاصه بهش میگن ک.. سخل 😐ولی دلم میخواد باهاش اوکی بشم نمی‌دونم چرا😂چند روز پیش داشت بهم نخ میداد ولی همکارم گفت باهاش رل نزنی دیوونه هست ابرو ریزی میکنه🤦🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

.ایترسم پسره یه چیزیشش باشه😂عجیب بود این همه مدت زمان برد تا بامون حرف بزنه

خب تعجب نداره همون اول اگ میخای لاس بزنه ک هول بود. طبیعیه بعد مدتی ازت خوشش اومده 

اگ هم ک عجیبیه بی خیالش شو من ک اونو نمیشناسم بهت بگم باهاش اوکی شو یا ن