2777
2789

مشخصه مشکلات مالی و شکی نیست که بی پولی در این شرایط ادم ها رو بیشتر تحریک میکنه اما به نظرم بعضی ها هم خیلی مصرف گرا هستند و تمام دغدغشون اینه گرون ترین دکور و  تنقلات برای یلدا بگیرند در صورتی که  با درامد همسر یا خودشون متناسب نیست  اونم فقط برای اینکه داخل فضای مجازی  پست کنند یا به خواهر شوهرشون... به رخ بکشند. تم و لباس یلدایی واقعا جدیدا اضافه شده حتما نباید لباس مخصوص بپوشین  یا با  ده مدل آجیل از مهمون پذیرایی کنید.

شب یلدا رو با ادمایی جشن بگیرید که دلیل حضورشون بودن در کنار شما باشه نه قضاوت شما بر حسب سفره ی یلدا و تدارکات. شب یلداتون پیشاپیش مبارک💚💚

😎💚🐬

مقصر اینا کیه؟ 

آفرین ...بلاگر های بیخود

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته عزیزم ولی ما باید عاقل تز باشیم که اونا حتی از، زندگی و جشن های خودشن لذت نمیبرن و صرفا ویترین ...

اونا صرفا اینکارو میکنن ک در آمد داشته باشن هزینه می‌کنند دوبرابر برگرده

ولی خب ما باید کاری کنیم حال دلمون خوب باشه برای خودمون

به امید روزهای خوش 💝

درسته عزیزم ولی ما باید عاقل تز باشیم که اونا حتی از، زندگی و جشن های خودشن لذت نمیبرن و صرفا ویترین ...

متاسفانه جامعه ایران چون نه تلویزیون درست حسابی داره و نه مراسم های شادی و...مردم رو سوق میده به سمت همین اینستا

مردم هم ایمان میارن به بلاگر ها

ناخودآگاه ذهن بهشون این دستور رو میده 

بخدا من هیچ کسیو اطرافم ندیدم که مثل بلاگر های تازه مسلمان جشن نوئل رو جشن بگیره! آنقدر عجیبن

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

متاسفانه جامعه ایران چون نه تلویزیون درست حسابی داره و نه مراسم های شادی و...مردم رو سوق میده به سمت ...

موافقم عزیزم ما مردمی شدیم که هم فرهنک و هویت خودمون فراموش کردیم و هم اینکه رسانه درستی نداشتیم که فرهنک و. هویتمون تقویت کنه

😎💚🐬
موافقم عزیزم ما مردمی شدیم که هم فرهنک و هویت خودمون فراموش کردیم و هم اینکه رسانه درستی نداشتیم که ...

دقیقا 

حالا ، پیشاپیش یلداتون مبارک و شب تاریکتون کوتاه باد❤️

موافقم عزیزم ما مردمی شدیم که هم فرهنک و هویت خودمون فراموش کردیم و هم اینکه رسانه درستی نداشتیم که ...

وآقا همینه همه چیز وارونه شده

الان چند درصد مردم ما کتاب میخونن

چند درصد سواد رابطه زناشویی دارن مهارت گفت و گو دارن 

به امید روزهای خوش 💝