2777
2789

چندسال پیش ازدواج کردم باعشقم چشمم اینا رو نمیدیدفقط خودش خاستم الان هم چندسال میگذره توی فقروفلاکت دارم باهاش میسوزم ومیسازم چه احمقی بودم عشق چیه پول فقط مهمه لازمه ی خوشبختیه هعی شماچی؟

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت

اره واقعا پول خیلی مهمه تو این زمونه 

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من عقدم و هیچ  مراسمی نداشتم

ولی همه جوره جبران کرده واسم 

به نظرم پول خیلی مهمه ولی عرضه داشتن از اون مهم تره 

وقتی عرضه نداشته باشی حتی اگه میلیاردر هم باشی هر چی رو داری نابود می‌کنی 

خوشبخت باشی گلم،من ک ازاین اخلاقم پشیمونم

ممنون عزیزم خدا به زندگی شما برکت بده

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

عی بابا از اول همین بود یا تو زندگی تغییر کرد؟

همین بود امادوران دوستی نمیدونم اون بروز نمیداد یا عشق من رو کر وکور کرده بود

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت