2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معقول و معمولیه خواهربنظرم عجله نکن منمهمسن توام معلم ازدواج زیر ۲۵ رو نمیپسندم

شنیدی میگن دلم لرزید اصلا من امروز موقع حرف زدن باهاش دلم لرزید...برا بقیه اینطور نیستم

انگار قشنگ باب میلم بود

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

شوهر منم کوتاهه😂مهم اخلاقه

آره کوچولو ها مهربونن😍

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اسی گفتی عکس خودتو گذاشته بودی تو پروفایل اینستا نوشته بودی معلم اومده درخواست اشنایی داده درسته ؟ عکس با چادر اینات بود ؟ 

من خوشم‌نمیاده اینطوری تا میفهمن معلمی دوست دارن پاشن بیان خواستگاری ؛ اصلا من خوشم‌میاد یکی اول عاشق خودم شه بعد ها بدونه معلمم 😐😐

نمیدونم من نمی‌فهمم احساس میکنم جلوی دوربین همه خوبن

نگاه هم مهمه گاهی میشه همه چیو فهمید اما خب تظاهر هم هست

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اسی گفتی عکس خودتو گذاشته بودی تو پروفایل اینستا نوشته بودی معلم اومده درخواست اشنایی داده درسته ؟ ع ...

امتحانش کردم از اون بابت سر بلند بیرون اومد

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

پیش خودت گفتی یه نوجوان احمق اره🤣🤣🤣🤣سی سالمه عزیزم

ن بابا 🤣تازه برعکس آدم هرچی سنش بالاتر میره خنگ تر میشه نسبت به کراش و اینا خودمم همینطوریم انگار 🤣🤣🤣حالا بازم تو از آدما مثبت خوشت میاد من میرم رو لاتا کراش میزنم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
امتحانش کردم از اون بابت سر بلند بیرون اومد

یه چیزی چطوری تونستی اون ادمی که سالها تو زندگیت بود و اعتماد و باوراتو خراب کردو فراموش کنی ؟ یادمه هی تاپیک میزدی میخام انتقام اینا بگیرم 

ادم خوب میشه زمان بگذره ؟ 😔