فراسوی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 355 عنوان ازشوهرم متنفرم توی خونه پدرمم نمیتونم زندگی کنم 152 بازدید | 11 پست برای آدم بعضی وقت ها راهی به جز مرگ نیسمن ازشوهرم متنفرم مشکل روانی داره به شدت شکاکهازخونه پدرمم خوشم نمیاد اونا بدترناین مرد شکاک نذاشت سرکار برم تمام طلاهامم فروخت نمیدونم چیکارکنماگه برم لزین خونه مجبورم با پدرمادرم زندگی کنم که اونجاهم جهنمه امروز | 01:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یخ_درجهنم عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 3338 دوباره برگردی با پدرومادر زندگی کنی خیلی سختههم برای اونا،هم برای خودت درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
فراسوی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 355 چرا طلاق نمیگیری دلیلش رو نوشتم واضحباپدرومادرم نمیتونم زندگی کنمطلا وسرمایه هم ندارمتا پروسه طلاق طی شه هم نمیتونم سرکار برم
محاق عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 916 اگ تمام زنای این مدلی رو جمع کنن یعنی کسایی ک زوری با شوهراشون زندگی میکنن و پناهی ام ندارن،آمارشون یکسوم جمعیت جهان مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/ راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.
فراسوی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 355 اگ تمام زنای این مدلی رو جمع کنن یعنی کسایی ک زوری با شوهراشون زندگی میکنن و پناهی ام ندارن،آمارشون ... چرا هیچ راهی نیسمن ازش متنفرم اون جنون مالکیت داره شکاکه روانیهانقد گریه کردم الان
نیلولی عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 1885 دلیلش رو نوشتم واضحباپدرومادرم نمیتونم زندگی کنمطلا وسرمایه هم ندارمتا پروسه طلاق طی شه هم نمیتونم س ... پس مجبوری بسازی چون طلاق بدون پشتوانه و حقوق خیلییییی سخته
محاق عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 916 چرا هیچ راهی نیسمن ازش متنفرم اون جنون مالکیت داره شکاکه روانیهانقد گریه کردم الان میفهمم من گاهی از دست شوهرم دلم میخواد گم و گور بشم هیچ کسی پیدام نکنه مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/ راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.
فراسوی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 355 میفهمم من گاهی از دست شوهرم دلم میخواد گم و گور بشم هیچ کسی پیدام نکنه من دلم میخواد بمیرهکه خونه و ماشین وبچه بدون دردسرمال من شه و شراونو تهمت هاش و شکنجه هاش کم شه
محاق عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 916 من دلم میخواد بمیرهکه خونه و ماشین وبچه بدون دردسرمال من شه و شراونو تهمت هاش و شکنجه هاش کم شه الهی شرش از سرت دفع شه مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/ راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.